Schecter Revenger 6 FR-ről tudnátok véleményt mondani?
Találtam egy angol oldalon is 323 fontért, ami jelenleg ~115 000 forint környékén lenne és a szállítási költség se túl sok.
Szerintetek megéri? Régóta gyűjtök rá.
A gitár leírása:
Konstrukció/menzúra: Csavarozott nyak/25,5
Test: Mahagóni
Nyak/fogólap: Jávor/rózsafa
Bundok: 24 Jumbo
Berakások: Gótikus keresztek
Hangszedő: Duncan Designed HB-105
Elektronika: hangerő, hangszín, 3 állású kapcsoló
Híd/húrláb: Floyd Rose rendszerű
Hangolókulcs: Schecter
Hardver szín: Fekete nikkel
Szín: Fekete szatén (STBLK)
Igeeeeeeeen!
Tavaly vettem egy szatén fekete Schecter Revenger FR-t, és ha fogalmazhatok így, egy igazi állat jószág! Egyetlen dolgot kell tudni, hogy az enyém 2006-os, amit még Koreában raktak össze, a mostaniakat sajnos Kínában, az enyém nehezebb is, mint a mostaniak, igényesebb fából is készült a nyaka, kinézetre annyiban különbözik, hogy a Schecter felirat a testhez van közelebb a húrlábak alatt, a Diamond Series felirat pedig a fej végén.
A két Duncan Designed hangszedő csodálatosan kellemes csalódást biztosított, inkább torzítóval használom, de brutál egyedi hangja van, minden hangot ki tudsz belőle csikarni. Tiszta hangja gyönyörű, annyit vettem észre, hogy nem szabad tökig odatekerni, mert egy minimálisat torzít, de lehet csak az Én potimmal van a gond :) Engem nem zavar, egyetlen millimétert kell visszatekerni.
Iszonyat metálos/hard rockos, szép igényes megjelenés, élvezet rajta játszani! 115-öt vígan megér, de egyre jobban mennek le az áruk itthon is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!