Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van valami köze az ember...

Van valami köze az ember zenei ízlésének a temperamentumához?

2012. jan. 18. 22:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
7 es neked jó ízlésed van :D
2012. jan. 19. 13:43
 12/13 Kérdező és Válaszoló válasza:

"egy orgyilkos nem lehet kifinomult és összeszedett ember"

Szerintem épp, hogy az! :D

Persze nem nagymamira gondoltam de lehet, hogy szereti a hegedőszót de közben egy kibírhatatlan, házsártos utálatos vén banya.

A lényeg, hogy szerintem nem nagyon tükrözi a zenei ízlésünk a személyiségünket.

2012. jan. 19. 15:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Uff bocs épp hogy én is azt akartam írni hogy az orgyilkos az összeszedett ember, csak odaírtam vmiért hogy nem. De nemrég utánaérdeklődtem, és igazából így leegyszerűsítve az idegrendszerünkre van hatással a zene. Persze mindenkire másmilyen hatással, de a komolyzene pl általában mindenkiből ugyanazt váltja ki, senki nem lesz tőle ideges, míg egy dubstepp inkább ellenkező hatással van, a ritmusai miatt.
2012. jan. 20. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!