Melyik Bon Jovi szám?
Figyelt kérdés
az aminek a klipjében garbóban van, és van valami magas épület benne ahonnan kiugrik egy nő azt hiszem de ez nem biztos már nagyon zavarosan emlékszem, ami biztos hogy nem olyan régi, pár éves, azt hiszem szürke garbóban énekel, és egy szép lassú szám.
Egyetlen egyszer láttam évekkel ezelőtt ennyi maradt meg.
2012. jan. 17. 11:06
1/7 anonim válasza:
Bon Jovi - All About Lovin' You
Nekem is nagyon tetszik ;D
2/7 A kérdező kommentje:
Wáááááá KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM SZÉPEEEN:D:D:D:D:))))
Évek óta nem találtam!
2012. jan. 17. 14:24
4/7 anonim válasza:
A szám címe stimmel(All about loving you),a garbó fekete,egy fiú ugrik le a ház tetejéről,lent a barátnője aggódik,míg az ernyője ki nem nyílik és meg nem látja a feliratot:leszel a feleségem?
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon szeretem!:)
2012. jan. 18. 07:17
6/7 anonim válasza:
Ez a videóklipp egy történet része, az előzménye egy másik Bon Jovi klipp, ha érdekel nézd meg a következőt:
Bon Jovi: Misunderstood
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!!!!:)
2012. aug. 22. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!