Ismertek olyan weblapot, ahol BIGBANG cd-t tudok rendelni (és a honlap nem csupa koreai írásjelekkel van tele)?
Sajnos nem!
Én a netről töltöttem le a számaikat, egyesével, de szívesen megosztanám veled, vagy te inkább az eredeti CD-t szeretnéd meghallgatni?
Nyugodtan írj privátba is ha érdekel!
Üdv, Judit
Szia! :)
Már letöltöttem minden számukat ami tetszett, de azért köszi :)
Időközben rátaláltam egy oldalra, ahol tudok/tudunk/tudtok rendelni: YESASIA.COM
Itt elég sok minden elérhető k-pop, j-pop és még sok témában is ;)
Igen, én is innen tőltök, de simán beírva az előadót, a zene címét és mögé biggyesztve az "mp3 free download" szöveggel, a Google-ban is megtalálsz mindent, ha esetleg ott nem volt fent valami!
Imádom ezeket a számokat! Sőt ajánlom a Super Junior-t és a DBSK-t,Beast-ot is. Nagyon állat számaik vannak!
Ismerem őket, de nekem ők annyira nem szimpatikusak (elnézést minden rajongótól!) inkább csak 1-1 számuk tetszik (Beast: Shock és a When the doors closes) :)
Köszi szépen ;)
és ÁÁÁÁÁ holnap után érkezik meg postán a Bigbang cd+matrica+photo book!! :D ^^
Wow! Te aztán ügyi vagy!
Hát igen, nekem is csak egy-egy szám tetszik tőlük, nem az egész albumuk!
Gratula a szerzeményekhez! :)
11500 Ft volt mindennel együtt-->CD+könyv+3 matrica
Lehet, hogy valakinek ez soknak tűnik, de nekem nagyon megérte! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!