KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS! Melyik a kedvenc műfajod?
Főleg metalcore, de az elektronikus zenén kívül meghallgatok bármit kivéve pl: pendulum, prodigy ,neo...
véleményem szerint minden zenének a hangszer az alapja!
Mindenfélét hallgatok amit ÉLŐBE, HANGSZEREKKEL el lehet játszani. Ezek alatt értem: folk, ska, reggae, blues, rock, punk, metál stb. Hangulatfüggő különben. Leggyakrabban folk, death, thrash, heavy, power, nu metált hallgatok. Nagyon szeretem még a hard rockot, punk rockot, punkot is. Időnként mikor olyan a hangulatom black metált is hallgatok. Ritkán ska(-punk)-t is hallgatok de ez kb havi 1-2 alkalom. Jelenleg legsűrűbben folk metált hallgatok, de ez heti rendszerességek változik. Vevő vagyok még a rap-re is ha utána van írva, hogy metál vagy rock :P . Szeretem még a "core" műfajokat is: hardcore (metal), metalcore, deathcore, rapcore, ritkán még electrocore is szól a lejátszóba. Alapjában leginkább a metálhoz közeli műfajok vonzanak, de nem vetek meg semmit amit hangszerrel állítanak elő :D
15/F
Rock, abbol is a kedvencem a hard rock, glam metal. De johet blues, reggea, old scool rap, meg sok minden.
Amit nem:mulatos, gepzene, magyar zene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!