Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az Irie Maffia egyik énekeséne...

Az Irie Maffia egyik énekesének van egy Brains nevű együttese is?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Bizony :)
2012. jan. 16. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Elég lett volna a két névre rákeresni:

[link]

Brains: Kéri András - rap,vokál

[link]

Irie Maffia: Kéri András a.k.a Columbo - ének, rap

2012. jan. 16. 15:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Könnyebb volt ide kiírnom, ha már úgy is be vagyok jelentkezve. Most gondolj bele: új ablak megnyitása > google > Brains > Wikipedia > vissza > backspace > Irie Maffia > Wikipedia > vissza > backspace ;)

Amúgy köszi mindkettőtök válaszát!

2012. jan. 16. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem vitatom el az egyszerűségét, de ez az oldal igazából azért van, hogy ha nem találsz a neten valamire választ, vagy nem tudod kitől megkérdezni, vagy más sem tudja a választ, akkor az itt lévő tömeget megkérdezheted, és azok a saját tapasztalataikat vagy ismeretüket át tudják adni.

Viszont ehelyett a kérdések 50-60%-a csak arról szól, hogy a kérdező másokkal keresteti meg a triviális kérdéseire a választ, amiknél a Google első, legfeljebb első 5 találata is tökéletes segítség lenne.

Érted, én nem téged akarlak bántani, mert szívesen segítek ha már érdekel a válasz, de itt tényleg az megy már egy ideje, hogy simán lusták az emberek keresni és két szót beírni a keresőbe.

2012. jan. 16. 15:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Általában először én is elkezdek keresgélni, minthogy ide kiírjak valamit. Most ez így volt kéznél. Az viszont tényleg igaz, hogy rengeteg itt az olyan kérdés, amire egy másodperc alatt választ kapna a kérdező.
2012. jan. 16. 16:07
 6/6 A kérdező kommentje:

lemaradt:

...ha csak beírná a google-be.

2012. jan. 16. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!