Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kitettek a bandából, jobban...

Kitettek a bandából, jobban mondva lecseréltek?

Figyelt kérdés

3-4 hónapig voltam egy Metallica Tribute bandába, és 1 hete kitettek azzal az ürüggyel, mert hogy én diszkós vagyok, és semmit nem tudom a Metallica-ról!! Meg a basszerost zavarja az, hogy néha felveszem a zöld pulcsimat, szerinte az pávás! (én sem szeretem, de hát nincsen pénzem állandóan újat venni, most ez volt)

4 hónapja hallgatok Metallica-t, és nagyon megszerettem, tény hogy nem tudok mindent róluk, de azért szerintem túlzás az, hogy lecserélnek. Ezért vágtam be azt a sok számot? Szerintetek nem túlzás ez egy kicsit?

2012. jan. 12. 18:10
 1/6 A kérdező kommentje:

ja és hab a tortán, hogy a gyerek rosszabbul játszik mint én...

ja és még az is, hogy mennek február 23-án fellépni...nemhiszem el nekem ezzel tönkretették az álmomat..,.

2012. jan. 12. 18:12
 2/6 anonim válasza:
hány évesek vagytok? 12?
2012. jan. 12. 18:21
 3/6 A kérdező kommentje:
17-18 vegyesen...de lehet hogy ők 12-nek érzik magukat...
2012. jan. 12. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz veluk, szerintem ez csak valami urugy akar lenni...Hogy lehet valakit kitenni egy bandabol oltozkodes miatt?

Az almodrol meg:

'Dream until your dreams come true'

Good luck!

2012. jan. 12. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek előzővel. Ez azért elég nevetséges...Mindenesetre több szerencsét a továbbiakban!
2012. jan. 13. 01:25
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2012. jan. 15. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!