Kitettek a bandából, jobban mondva lecseréltek?
3-4 hónapig voltam egy Metallica Tribute bandába, és 1 hete kitettek azzal az ürüggyel, mert hogy én diszkós vagyok, és semmit nem tudom a Metallica-ról!! Meg a basszerost zavarja az, hogy néha felveszem a zöld pulcsimat, szerinte az pávás! (én sem szeretem, de hát nincsen pénzem állandóan újat venni, most ez volt)
4 hónapja hallgatok Metallica-t, és nagyon megszerettem, tény hogy nem tudok mindent róluk, de azért szerintem túlzás az, hogy lecserélnek. Ezért vágtam be azt a sok számot? Szerintetek nem túlzás ez egy kicsit?
ja és hab a tortán, hogy a gyerek rosszabbul játszik mint én...
ja és még az is, hogy mennek február 23-án fellépni...nemhiszem el nekem ezzel tönkretették az álmomat..,.
Ne foglalkozz veluk, szerintem ez csak valami urugy akar lenni...Hogy lehet valakit kitenni egy bandabol oltozkodes miatt?
Az almodrol meg:
'Dream until your dreams come true'
Good luck!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!