Szerintetek mikor lesz Szentesen Class FM frekvencia?
Neten még nem találtam rá arra, hogy mi kell hozzá hogy egy rádió újabb frekvenciákon is sugározhasson.
Egyébként itt a Dél Alföld-i részen nagy szükség lenne a bővítésre, mert csak igazán jól ezen a tájegységen csak Szeged vonzáskörzetében lehet fogni a rádiót.
Én nem Szeged körül lakok, és én is csak egy majdem egy méteres antennával tudom jó minőségben hallgatni.
Igazából én csak hétköznap reggelenként szoktam hallgatni a Class FM-t. Zeneileg egyébként a Neo, és Class se jön be, mert nagyon sok az ismétlés.
Ha választani kellene akkor a Petőfi a legjobb szerintem ilyen téren.
Első pillanatban, amikor tudomást szereztem a Class frekvencia hálózatának bővüléséről, én is bizakodtam abban, hogy hátha Szentesen is lesz adó, ami a Class fm-et sugározza majd. Tény és való ugyanis, hogy ebben a térségben (főleg a Szentes, Orosháza, Battonya viszonylatban több mint gyér az ellátottság. Amint megtudtam, hogy a 89.00 MHZ-es frekvencia a szabad, már ilyen bizakodó nem voltam, ugyanis 1 tizeddel lentebb sugároz Békéscsabáról a Rádió 1, illetve egy Szerb adás is zavaró lehet, ha ebbe a térségbe erre a frekvenciára teszik a Class FM-et.
Ahogy visszaemlékszem, a vasvári körzetben is vannak ellátatlan területek olyanok, ahol csak a fent említett adóállomásról sugárzott rádiók vehetőek. Ráadásul a vasvári adó 2 nagy várost Zalaegerszeget és Szombathelyet is ellátja műsorral. Ezzel szemben a szentesi egyetlen megyeszékhelyet sem, hiszen Szegeden van adó, melyről a Class jobban vehető, Békéscsabán pedig ez az adó a fent említett tényezők miatt nem lesz fogható. De az ellátatlanság tény és való, hogy Szentes mellett szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!