Egy zenét keresek!?
Figyelt kérdés
Egy pasi énekli angolul, és szinte biztos h csomószor benne van a sor végén hogy 'cigarette'. Nem igazán értettem belőle többet, eléggé elmotyogja, de tök jó dallama van...Légyszi segítsetek!2012. jan. 6. 19:11
1/11 A kérdező kommentje:
És még annyi hozzá, hogy többször szokták játszani a rádióban is
2012. jan. 6. 19:13
2/11 anonim válasza:
Melyik rádiót hallgatod? Én neot akkor majd figyelem hátha hallom:)
3/11 A kérdező kommentje:
én is ott hallottam, de nem értek meg annyit a szövegéből, hogy rá tudjak keresni...
2012. jan. 6. 19:27
4/11 anonim válasza:
És milyen a stílusa a számnak? Pop vagy rockosabb?
Tudom milyen érzés, mikor van egy tökjó szám és nem tudod ki az előadója..
Amúgy nincs már ilyen lehetőség, ami régen volt, hogy küldtél egy smst a rádiónak, mikor ment a szám és elküldték az énekes nevét és a dal címét?
5/11 A kérdező kommentje:
kicsit elvont, a srác fura hangon énekli, és a sorok közt elég hosszú a szünet, és érdekes, mert a sorok végén mindig magasabban énekel.
2012. jan. 6. 19:40
6/11 A kérdező kommentje:
és mintha robothangja lenne neki... ennyi az össz amire emlékszem, meg a dallam, de azzal nem tudok mit kezdeni
2012. jan. 6. 19:43
7/11 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=xGn0q1zoibw
Ez az?Nem hiszem , de jó szám ez is...
Amúgy tudod miért nyomják annyira a számot..hogy most már nem cigizhetnek szinte sehol se a bagósok.
8/11 A kérdező kommentje:
nem, sajnos nem ez az... de köszönöm az eddigi segítséget!
2012. jan. 6. 19:57
9/11 anonim válasza:
Szerintem ez az.
10/11 A kérdező kommentje:
Ez az!!! Köszönöm, már ezer éve keresem :D
2012. jan. 6. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!