Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tenor vagyok vagy bariton?

Tenor vagyok vagy bariton?

Figyelt kérdés
A hangterjedelmem: F2 (nagy F)- C5( egyvonalas c)-ig terjed falzett nélkül, jobb napokon, kijön az E2 és a desz2 is, valamint kétvonalas e-ig (e5) felmegyek alaphangomon, bár kicsit keveredik már a fejhanggal (ilyen visítozós szerű, mint a női szopránoknak). A magas hangjaim elég fényesek, a mélyek pedig reszelősek és sötétek, egyébként finom, lírai hangom van, ami a lassú dalokhoz áll jól. Ez vajon tenor vagy bariton (esetleg magas basszus)? 21/F
2012. jan. 5. 14:27
 1/2 anonim válasza:
Bariton.
2012. jan. 5. 23:49
 2/2 Isti999 válasza:
Ezt hallani kell, igy lehet bariton is. nem okvetlen a hangmagasság számít. hangfény és test. Bár a tenorok között kevés van aki nagy F et megénekli reszelősen :) Sztem bariton
2012. szept. 20. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!