Mi a véleményetek erről a hangszerboltról? (lent)
a linkben szereplő gitárt szeretném megrendelni de bizonytalan vagyok bolttal kapcsolatban erről a gitárrol sok jot olvastam ezért esett rá a választás külön kiemelték hogy a gyárilag rákerült hurok jo minőségüek ám az oldalon nem emlitik a húr típusát... lehetséges az hogy a szállítás előtt leszedik és rátesznek valami noname hurt aztán azzal adják oda a laikus gitározni vágyó felhasználonak?(ez lennék én)
vagy csak túl paranoiás vagyok?:D
szerintetek?
jah és még annyit hogy mit gondoltok a gitárral kapcsolatban? teljesen kezdő vagyok.
Én tőlük rendeltem, mikor gitározni kezdtem. Egy Cort G200-assal kezdtem, Cort CM10G erősítővel. A húrok minősége jó volt, de én már akkor megrendeltem egy csomag Earnie Ball húrkészletet, arra az esetre, ha elszakadna egy húr. Ami rajta volt, nem tudom hogy eredeti volt e, vagy sem, mert nem ellenőríztem, de a hangja szép volt. Nagyon megbízhatók szerintem, gyors házhozszállítás(3-4 munkanap). Semmi sérülés nem volt a gitárnak még csak a dobozán sem, szóval én szívesen ajánlom bárkinek őket.
Ha teljesen kezdő vagy, nem kell szeritnem 40e-ért girát venned, max 20-30 körüli áron nézz szét. Ha mindenképp jobb minőségűvel akarsz kezdeni, ezt ajánlanám: [link]
Ehhez azonban nem árt húrt venni, de az meg nem drága.
Sok sikert a gitározással! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!