Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magyarországon mikor lehet...

Hancsy kérdése:

Magyarországon mikor lehet meghallgatni a Tokio Hotel: The Heaven című albumát?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Amikor megnyomod a play gombot.
2012. jan. 3. 19:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Komolyan nagyon vicces vagy... -.-"
2012. jan. 4. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Tudom, és örülök hogy röhögtél a poénomon.
2012. jan. 4. 16:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Jah....tényleg nagyon...
2012. jan. 4. 17:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Tokio Hotel: The Heaven ? en csak devilish-rol schrei-rol zimmer-rol humanoid-rol tudok es ezeknek az angol verzioirol... ebben az evben fog megjelenni egy uj album, amihez mar 2011ben nekifogtak es ha jol tudom szeptember korul varhato..de semmit sem arultak el a fiuk rola. par szam szivargott ki,de csak a negativ. most ahogy rakerestem a heaven-os dologra..es egy fake. ilyenrol nem volt szo. egy valakit kinozott a tehetseg es fake cd boritot keszitett ...de nem lehet semmit tudni az uj albumrol.

remelem segitettem.

2012. jan. 4. 19:23
 6/8 anonim ***** válasza:

elozo vagyok.

Ankünfte und Abflüge

Nie Wieder

Zurück / Time to Back

Zusammen / Together

ezek allitolag az uj albumrol vannak,de nem biztos mert oksemmit sem mondtak roluk.. ami furcsa,tehat nem biztos,hogy TH!

biztos beszeltek volna roluk,foleg,hogy most konnyebben komunikalhatnak a rajngokkal a BTK app segitsegevel..de rakereshetsz,jol hangzik

2012. jan. 4. 19:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, és igen sokat segítettél :))
2012. jan. 6. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:
;)
2012. jan. 6. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!