Magyarországon mikor lehet meghallgatni a Tokio Hotel: The Heaven című albumát?
Tokio Hotel: The Heaven ? en csak devilish-rol schrei-rol zimmer-rol humanoid-rol tudok es ezeknek az angol verzioirol... ebben az evben fog megjelenni egy uj album, amihez mar 2011ben nekifogtak es ha jol tudom szeptember korul varhato..de semmit sem arultak el a fiuk rola. par szam szivargott ki,de csak a negativ. most ahogy rakerestem a heaven-os dologra..es egy fake. ilyenrol nem volt szo. egy valakit kinozott a tehetseg es fake cd boritot keszitett ...de nem lehet semmit tudni az uj albumrol.
remelem segitettem.
elozo vagyok.
Ankünfte und Abflüge
Nie Wieder
Zurück / Time to Back
Zusammen / Together
ezek allitolag az uj albumrol vannak,de nem biztos mert oksemmit sem mondtak roluk.. ami furcsa,tehat nem biztos,hogy TH!
biztos beszeltek volna roluk,foleg,hogy most konnyebben komunikalhatnak a rajngokkal a BTK app segitsegevel..de rakereshetsz,jol hangzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!