Melyik bandákat hallgatják a rocerek?
de egyébként az előttem válaszolóknak igaza van, ezt így nem lehet meghatározni, én azt hallgatom, amit fölsoroltam... MOndjuk abból se mindent... Jah Edda, Bryan Adams(?) U2(?), kimaradt, egyébként ha tényleg nagyon érdekel a dolog, Rockenciklopédia '95-ös kiadás mindent megtalálsz rock-tól heavy metal-ig, azért érdekes dolgokra lehet rájönni, mellesleg minden stílusnak(ami a rock-ból "származik", vagy hogy mondjam) a fogalmát megtalálod bene, jót el lehet szórakozni vele, ott biztos megtalálod, amit kerestél...
De tényleg, milyen rockerek? mert ahogy elolvastam az eddigi válaszokat, mindenféle rock volt, van rock, goth-rock, hard-rock, alternatív-rock, metal, heavy-metal, goth metal(mind a rocknak köszönhető), állítólag valahol heavy-rock is létezik, és még sorolhatnám, te melyikre vagy kíváncsi?
még emós-rock is van, tipikus példája(állítólag, de ezt csak egyik ismerősöm mondja, szóval ha nem így van, ne szedje le senki a fejemet) a My Chemical Romance...
szóval ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!