Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol találok olcsó samplert?

Hol találok olcsó samplert?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a '80-as évek hangmintákkal tűzdelt zenéi, és szeretnék én is hasonló zenéket készíteni, ismert dalokat sampler segítségével saját szórakozásomra előadni. Ehhez szeretnék egy olcsó samplert maximum 20 ezer forintért. Lehetséges? Virtuális hangszerek nekem nem jönnek be, mindenképpen "vasat" szeretnék, még ha ezért az árért megviselt külsejű is. Vaterán nézelődöm jó ideje, de eddig nem jártam sikerrel.
2012. jan. 1. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Én tudok egy AKAI CD3000-est, de az többe kerül.Anno ezek nagyon drágák voltak, nem szívesen adja el senki aprópénzért.
2012. jan. 2. 07:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Értelek. Nos nekem most akár egy Casio SK-1 is megtenné.

(Ha nem ismernéd: 8bit, 9.38kHz, 1.4 sec, mentési lehetőség nuku). Persze az álmom egy E-mu Emulator vagy Emax, de arra még jócskán kell spórolnom. Esetleg valami ötlet, hogy mégis hol próbáljak olcsó vasat keresni?

2012. jan. 2. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Mostanában nem nagyon figyelem a "vasakat", pedig néha visszasírom őket. Emulator-t is tudok, de az még drágább mint az Akai.
2012. jan. 2. 10:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Úgy látszik nálunk nincs olcsó, minimálkategóriás sampler a piacon. Ebay-en ezeket a Casio samplereket már meg lehet venni akár 9 dolcsiért, csak ott meg a postaköltség nagyon magas. (Meg igazából nagyon korlátozott funkciókkal bír, hosszú távra biztosan nem lenne elég.)
2012. jan. 2. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezeket a régi cuccokat egyre nehezebb megszerezni, mert kevés van belőlük. Nemrég szereztem egy Juno 106-ot fillérekért. Aztán felraktam a netre, és rögtön kaptam 3 mailt. Elvitték 80-ért. Lehet, hogy meg kellett volna tartanom... :(
2012. jan. 2. 10:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Én megtartottam volna, mert imádom a vintage hangzást. De ha nem volt rá szükséged, akkor érthető, hogy eladtad.
2012. jan. 2. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor csak az jutott el az agyamig, hogy "8 ezerből 80 ezer" :) Már mindegy...
2012. jan. 2. 11:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Bárcsak egyszer én is olcsón hozzájuthatnék egy ilyen legendához!
2012. jan. 2. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!