Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az akkezdet phiai együttes a...

Az akkezdet phiai együttes a zsidóságot hirdeti?

Figyelt kérdés
csak finoman persze
2012. jan. 1. 15:21
 1/10 anonim válasza:
Szerintem inkább az egyenlőséget.
2012. jan. 1. 17:27
 2/10 WorfHadnagy ***** válasza:
Bár én nem ismerem őket, de ha az első válaszolónak van igaza, akkor a jobboldal bunkó. (Mindent lezsidózni, ami nem náci, gratulálok).
2012. jan. 1. 21:21
 3/10 anonim válasza:
Az első kommentelő vagyok, utána néztem és lehet van benne valami, mivel anyai ágon Újonc és Saiid is zsidó ergo zsidó mind kettő... De ugyan akkor azt mondják, hogy "Lehetsz zsidó, goj, arab, együtt folyik el vizünk: szárazföldön gályarab, egy cipőben evezünk."
2012. jan. 2. 00:24
 4/10 A kérdező kommentje:
én ezt főként a jelképükből vontam le: [link] (amúgy nem vagyok náci)
2012. jan. 2. 15:02
 5/10 WorfHadnagy ***** válasza:
Egy A és egy P, nincs ebben semmi furcsa. A háromszöges elrendeződés miatt a magyar népművészet is zsidó lehetne (farkasfog-motívum).
2012. jan. 2. 20:04
 6/10 anonim válasza:
40%
Első vagyok. Bakker nekem ez eddig fel sem tűnt..:D Most hogy így jobban megnéztem a jelüket..:D És én majdnem vettem egy ilyen pólót...
2012. jan. 2. 21:42
 7/10 A kérdező kommentje:
nekem kapásból lejött.D na mindegy
2012. jan. 5. 15:43
 8/10 anonim válasza:
84%
Srácok srácok hallgassatok Kezdet egy darabig és ne gondolkozatok azon, h zsidó vagy nem zsidó...Ugyanolyan srácok, mint te vagy én...
2012. máj. 31. 23:10
 9/10 A kérdező kommentje:
amúgy szeretem őket, koncerteken is voltam, de én sem rappelek Jézus Krisztusról..
2012. jún. 1. 17:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Google a barátod... [link]
2013. ápr. 23. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!