Jöttök velem utcazenélni?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, imádok énekelni, fuvoláztam 4 évet, most gitározom. Nem szeretnék egyedül menni. Fiút/lányt/fiúkat/lányokat egyaránt várok, ha van kedvetek. Bármilyen hangszer avagy énektudással. :) Szórakozásból illetve pénzkeresés céljából is akár (bár szerintem egy ember sem tud nagyon keresni, nem hogy több)...2011. dec. 31. 15:50
2/10 A kérdező kommentje:
Diosdon. De a zeneles Budapesten :-)
2012. jan. 1. 03:53
3/10 A kérdező kommentje:
Diosdon. De a zenelest Budapesten gondoltam:-)
2012. jan. 1. 04:09
4/10 anonim válasza:
és majd a büntetést is elfelezitek?? ugyanis az utcazenélés engedélyhez van kötve.. és szerintem a engedély többe kerülne mint amennyit keresnétek vele.. :D
5/10 A kérdező kommentje:
Nincs buntetes ugyanis elmegyek a rendorsegre es megkerdezem a dolgokat mielott megyek.:-) de egyenlore partnert sem talalok a zeneleshez ugyhogy elobb ezt probalom elintezni:-)
2012. jan. 1. 14:39
6/10 anonim válasza:
istenem.. -.- ne menj el ezért megmondom én neked hogy engedély kell hozzá... ne véletlenül.. és mit vársz mit mond majd neked a rendőr?? és mért pont a rendőrségre?? szerinted majd ő ad rá engedélyt vagy mi? XD fárasztó vagy hallod.. bocs..
7/10 anonim válasza:
de csinálsz amit akarsz.. nem mondok többet menyél a rendőrségre... XD de majd lécci írd be ide majd hogy mit mondtak neked!
8/10 anonim válasza:
off: Az illetékes jegyzőtől kell közterület foglalási engedélyt kérned, úgyhogy az önkormányzathoz menj engedélyért.
A Magyar Szerzői Jogvédő Irodánál az eljátszott számok után pedig meg kell fizetned a jogdíjakat.
10/10 A kérdező kommentje:
koszi annak aki irt:-) ha meg akad jelentkezo akkor irjatok!:-)
2012. jan. 22. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!