Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mekkora az esély rá hogy?

Mekkora az esély rá hogy?

Figyelt kérdés
Mekkora az esély rá hogy egy "garázs" banda (garázsban zenélnek,veszik fel a klippet) eljusson a nagyobb ismertség felé?
2011. dec. 29. 23:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50% vagy igen, vagy nem
2011. dec. 30. 00:11
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem 7
2011. dec. 30. 00:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát nem akarom elvenni a kedved ezért azt mondom 100
2011. dec. 30. 00:36
 4/12 A kérdező kommentje:

2# 10/7 vagy 100/7 ?

3# nem vigasztalást kértem;) hanem tényeket...stb.

2011. dec. 30. 03:35
 5/12 A kérdező kommentje:

az ötlet nem az enyém hanem haveromé nekem nem kell vigasztalás;) nekem is van közöm a dologhoz csak én nem zenélek:) mást csinálok...

a banda ugyahogy megvan már dobos, gitáros, énekes még csak egy probos van vagy õ marad v. nem

2011. dec. 30. 03:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát...mindenki kezdte valahol, szóval, csináljatok blogot, meg youtube account-ot és írjatok oda mindent, hátha felfedeznek, facebook oldal sem árt, és egy twitter sem, bár az majd csak ha már van kb 100-200 ember aki rajong értetek.
2011. dec. 30. 09:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Garázsbandának az egyik legnehezebb, mert óriási a konkurencia. Próbáljatok fellépéseket szerezni magatoknak(pl ha több banda is fellép valahol kérjetek magatoknak egy fél órát), és próbáljatok felvenni demókat és kiadókhoz küldözgetni és valamennyi siker lesz.

A befutást nem tudom, hogy érted, mert ha úgy érted, hogy ilyen új Green Day, vagy Linkin Park, vagy Limp Bizkit, vagy Franz Ferdinand, vagy Blink 182 vagy tudja a fene mik vannak akkor szinte 0. Ehhez kell lenni köztetek egy nagyon jó elméjű zeneírónak, aki tud jól hangzó riffeket, meg dob témákat, meg satöbbit írni. Ilyesmi kiránt titeket a tömegből. Mert ez MO-n is nagy baj, hogy rock bandák nagy része teljesen ugyanolyan dalokat ír, mint mások

Nah remélem segítettem ;) (Nekem is érdekem, hogy legyen valami jó zene itthon xD)

2011. dec. 30. 12:24
 8/12 A kérdező kommentje:

hát igen ugy "gondoljuk" hogy csinálunk egykét demo videót és megmutatjuk a faluba a izé nemjuteszembenek...és persze youtube,facebook, majd twitter is (csak nemértem egyszer regiztem és nem engedett be xd) blog esetben blog.hu vagy blogspots.com ami külföldi de van olyanom.

dalszöveg lenne mert haverom nagyon jól ír verseket..stb..csodálom én csak rímelgetek...

kiadó még eszembe se jutott...de majd...

a Limp Bizkit-et ismerem van egy nagyon tetszõ számuk:)

2011. dec. 31. 04:31
 9/12 A kérdező kommentje:
meglehet a magyarokat pl: AFC, Idiot Side... hogy nekik hogy sikerült bekerülni? van ilyen vagy csak face/twit oldalon?
2011. dec. 31. 04:33
 10/12 A kérdező kommentje:
mi az a "MO"?
2012. jan. 8. 04:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!