Mekkora az esély rá hogy?
2# 10/7 vagy 100/7 ?
3# nem vigasztalást kértem;) hanem tényeket...stb.
az ötlet nem az enyém hanem haveromé nekem nem kell vigasztalás;) nekem is van közöm a dologhoz csak én nem zenélek:) mást csinálok...
a banda ugyahogy megvan már dobos, gitáros, énekes még csak egy probos van vagy õ marad v. nem
Garázsbandának az egyik legnehezebb, mert óriási a konkurencia. Próbáljatok fellépéseket szerezni magatoknak(pl ha több banda is fellép valahol kérjetek magatoknak egy fél órát), és próbáljatok felvenni demókat és kiadókhoz küldözgetni és valamennyi siker lesz.
A befutást nem tudom, hogy érted, mert ha úgy érted, hogy ilyen új Green Day, vagy Linkin Park, vagy Limp Bizkit, vagy Franz Ferdinand, vagy Blink 182 vagy tudja a fene mik vannak akkor szinte 0. Ehhez kell lenni köztetek egy nagyon jó elméjű zeneírónak, aki tud jól hangzó riffeket, meg dob témákat, meg satöbbit írni. Ilyesmi kiránt titeket a tömegből. Mert ez MO-n is nagy baj, hogy rock bandák nagy része teljesen ugyanolyan dalokat ír, mint mások
Nah remélem segítettem ;) (Nekem is érdekem, hogy legyen valami jó zene itthon xD)
hát igen ugy "gondoljuk" hogy csinálunk egykét demo videót és megmutatjuk a faluba a izé nemjuteszembenek...és persze youtube,facebook, majd twitter is (csak nemértem egyszer regiztem és nem engedett be xd) blog esetben blog.hu vagy blogspots.com ami külföldi de van olyanom.
dalszöveg lenne mert haverom nagyon jól ír verseket..stb..csodálom én csak rímelgetek...
kiadó még eszembe se jutott...de majd...
a Limp Bizkit-et ismerem van egy nagyon tetszõ számuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!