Hogy lehet egy zenei műfaj alműfajaival teljesen képben lenni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pl az indie-nek is van elég sok leszármazottja. Amikor valaki sok indie együttest hallgat, kapásból meg tudja mondani minden számról, hogy ez ilyen, az olyan? Van valami lényeges különbség közöttük?2011. dec. 28. 16:16
1/2 anonim válasza:
Én metált hallgatok (kb már 5 éve csak azt) és ha meghallgatok egy számot megtudom mondani rögtön, hogy milyen metál (folk metal, heavy metal, power metal, viking metal, thrash metal, death metal...stb). Szóval ha sokáig egy fajta zenét hallgatsz szerintem te is megtudod majd állapítani
2/2 A kérdező kommentje:
Hmm, értem. Akkor talán jó úton haladok, hogy én is "profivá" váljak. :)
2011. dec. 28. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!