Hogyan tudnám elterjeszteni a mixeimet?
Próbálom youtubeon, facebookon, soundcloudon meg még jó pár helyen de semmi sem lesz belőle.. :(
egyébként itt van a legújabb mixem:
soundcloud: [link]
youtube: http://www.youtube.com/watch?v=WMH5cyUswwk
Hmm...
Most eszembe jutott valami, de nem biztos, hogy működik, mindenesetre egy próbát megér.
Keresd meg Facebookon hasonló műfajban tevékenykedő, híres előadókat (például Skrillex - az ő oldalát nagyon sokan nézik, és mivel nem ismerek túl sok electro előadót, így rögtön ő ugrott be. Persze minél több hasonló előadó falén próbálkozol, annál jobb), és az üzenőfalra kiírhatnád, hogy csináltál pár számot, linkeld be őket. Az üzenőfalra sok rajongó ír, és nézik is a kommenteket, hogy megtudják, mit gondolnak mások a kedvencükről. Ha meglátják a te posztodat, meg mellette a linket, szerintem kíváncsiak lesznek és megnézik. Esetleg, ha elnevezed valahogy azt amit csinálsz (nem tudom jobban megfogalmazni, bocsánat :D Tehát, hogy zenéket készítesz), akkor annak lehetne egy Facebook - oldala. Ezt lájkolhatja az, akinek tetszik, és ha az emberek megmutatják egymásnak, lassacskán úgy gondolom elterjed. :)
Ha eszembe jut még valami, leírom! :D
Traktor-t használok djzkedéshez, és abban van broadcast funkció. (VirtualDJ-be is van, de akár winamp-al is meg lehet oldani) Én listen2myradio.com-ot használom szervernek, oda közvetítek Icecast-el, ogg formátumban. :D Ha van kedved akkor hallgass bele, 23:00-kor kezdődik, mint mindig :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!