Mulcsu kérdése:
Cod2 pb miért dob ki md5tool miatt?
Figyelt kérdés
azt tudom hogy miért dom ki a ts3 miatt...
windows7(32bit) van a gépemen... és ha belépek a cod2-be akkor egy ilyen kis ts3ikon megjelenik és ott van a játék felületél... nem tudom h miért ilyen.. hogy mit állíthattam el.. valaki segítsen légyszi..
2011. dec. 25. 17:32
1/2 demiirjak válasza:
én nem tudom de tudok neked egy ajánlatot töltsd le a netröl a pbsetup cod 2-höz
2/2 Szcsabika21 válasza:
Szia!
Ha a PB módosított, vagy olyan fájlt talál a kliensnél, aminek nem kellene ott lennie, MD5Tool Mismatch üzenettel ki fog rúgni a szerverről.
Tehát vagy frissítsd a PB-t, lehet segít. Szerintem viszont elírtál valamit a cfg-ben, amit nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!