Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a címe ennek a zenének?

Mi a címe ennek a zenének?

Figyelt kérdés

Sajnos csak leírni tudom, mivel cím hiányában YouTube-on se tudok rákeresni, hogy linket adjak hozzá. Igazából egyetlen jellegzetes ismertetőjele van csak, de az nagyon az: a refrénje valami (ez most elég hülyén fog kinézni, bocs, de nem tudom máshogy leírni) "óóóó-bárijááá-áj(g)óóó" hangzású elnyújtott... nem is tudom, mi ez. Szó, vagy talán kifejezés valamilyen nyelven? Ezt többször is elismétlik, meg közben van más szöveg is.

Tudtommal többen is feldolgozták, így leginkább az eredetije érdekelne, de ha akár egy feldolgozásnak is tudná bárki a címét-előadóját, már az is jó segítség lenne, talán abból is közelebb lehetne jutni az eredetihez.

2009. máj. 19. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Sztem ez lesz az :) Az eredeti (1963-as) Jorge Benjor- Mais que nada
2009. máj. 25. 14:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Ezer hálás köszönetem!!! Ez az, végre! :)))

Nagyon kösz, nagyon régóta kerestem már ezt a számot. :))

2009. máj. 25. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!