Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok! Ez jó gitár szerint...

Gitárosok! Ez jó gitár szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

mindenféleképpen Les Paul másolat kéne, ilyen színben, és arra lennék kíváncsi h jó e ez a gitár (anyaga, pickup.ja stb.)

A uniwell-től már vettem gitárt és nekem az bejött.

2011. dec. 23. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
teljesen jó megéri az árát... :)
2011. dec. 23. 13:19
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem nagyon furcsa ez a gitár :D az anyaga nem a legjobb, a jó lespaulok teste mahagóniból készül. a pickup viszont ha tényleg EMG, (nem pedig emg designed), akkor az nagyon jó :D nekem a fej része kicsit nagyobbnak tűnik, mint az autentikus lespauloké, de a nyaka viszont ragasztott, ami megintcsak nagyon jó pont :D nem tudok róla véleményt mondani, amíg nem próbáltam, de ha igazi EMG van benne, és ragasztott nyak miatt simán megér 40et :D
2011. dec. 23. 13:42
 3/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, azt hiszem megveszem,

Boldog Karácsonyt!

(jöhet még több vélemény)

2011. dec. 23. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem tetszik :D(de az én véleményemre ne adj mert nem annyira értek a gitárokhoz...még :D)
2011. dec. 26. 00:42
 5/7 strici-muffmagus válasza:
Szerintem valami tutira nem okés vele, hiszen (most néztem meg) egy emg humbuckernek újonnan darabja 17000 ft,szal elég ha számolsz kicsit...
2011. dec. 26. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
énis azért írtam, mert vannak ilyen "trükkök", hogy nem is emg, hanem "emg designed", ami azt jelenti, hogy olcsó noname, csak az emg-ről másolt. bár attól lehetne jó, de erről nemhiszem (ha csak nem tényleg eredeti:))
2011. dec. 26. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez eredeti EMG mer a többinél viszont ha meglesed az olcsóbbakat annál EMG designed ként van feltüntetve.

tehát gondolom csak eredeti akkor ennél a darabnál.

most az h darabja 17.000 igen ha te veszed, de nagy ker áron minden sokkal olcsóbb és ők gondolom nem 1 hangszer boltba járnak be az alkatrészek ér:D

én megvenném ha erre akarnám elverni a pénzem, nem lenne 1 jackson gitárom, és ha még rendszeresen gitároznék.

most havi 1 alkalomra fölös vennem de imádom az LP alakját:D

2011. dec. 29. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!