Milyen VST-t ajánlotok Cubase alá? Bővebben kifejtve.
Nem rég kezdtem zenék készítésébe, már kezdem kiismerni a programot, és a hogyan mikéntek módját, túl vagyok egy remixen, de az inkább úgy jött össze, hogy kitanultam a program használatát, semmi extra. Most viszont már szeretnék teljesen saját alkotásba kezdeni, de nem találom a kedvemre bővíthető VST-t, amit kerestem.
Stílusban ilyen Federico Franchi, Avicii, Fedde le Grand, stb féle hangzást szeretnék ötvözni kicsit. Ez az egyik, a másik a dance zene, mindigis szerettem, most is, úgyhogy majd valamikor abba is bele szeretnék nyúlni. Konkrétan kellene egy olyan VST, amihet vagy van egy rakás kiadott hangminta, vagy legjobb lenne egy, ami elég bő, és egyszerűen használható, a többit biztos kitaláljátok. Nem a hangok keresgélésével, és a különböző VST-k kipróbálgatásával szeretném tölteni az időm, hanem az ötleteim megvalósításával, van belőle pár... Ha befutok, a legjobb segítőnek meghálálom :) Köszi előre is!
Vanguard Quasar (nagyon jó dance zenéhez)
Kontakt (bővíthető sampler)
Spectrasonics Atmosphere, Omnisphere
Spectrasonics Stylus RMS (dobokhoz, bővíthető)
Spectrasonics Trillian vagy Trilogy (basszus)
Sampletank (sampler)
Virtual Guitarist 1,2
FM7, FM8, Albino, Pro-53
Kapásból ezek jutottak esezne, többnyire ezeket használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!