Miért nem szereti a többi nemzeti rock-ot játszó zenekar ( pölö Egészséges fejbőr) és azok hívei a Kárpátiát?
énis szeretem mind2-t :D
am miért hánysz tőle?
Mind a két zenekar ugyan azt mondja, csak a Fejbőr nem csak a hazáról, múltról énekel, hanem a betolakodókról :)
Az meg szerintem nem igaz, hogy a Kárpátia csak a pénzért játszik, de én is hallottam ilyen pletykákat...Keress utána :)
A zenekarok közt nagyobb az egyetértés, mint a rajongótáborok között.
A Kárpátia valóban több pénzért lép fel, de sokkal többet is jótékonykodik, amit a Kárpátia nem híresztel, nem ver nagydobra. Pedig rengeteget adnak.
A közönség csak a belépőjegy árát látja, a hátteret nem.
Egy Kárpátia méretű zenekarnak több a kiadása is koncertenként, lásd technika, szállítás.
Ha a zenekarok közt is ellenségeskedés lenne, akkor pl. Zorán nem vokálozna több Kárpátia -dalban, Ceka nem írna dalszöveget, amit a Kárpátia ad elő és még nagyon sok példát lehetne sorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!