Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gitárt vegyek kezdésnek?

Milyen gitárt vegyek kezdésnek?

Figyelt kérdés
Elektromos gitárra gondolok, olyanra ami olcsó de jó. 40ezer Ft-ig.
2011. dec. 17. 22:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Na látom ide is belinkelték a kötelező Startocastereket meg a Les Paulokat :D

Annál unalmasabb gitár talán a Gibson SG lehetne...

Ha 0-ról indulsz, bátran vegyél meg egy neilon húros akusztikusat, de abból is a szarabb kivitelt. Az én első gitárrom Valami "kumika" névre hallgatott, és pokol volt rajt átszani. egy évig nyúztam, de a végére olyan satu kezem lett (nem fittizek egyszerűen következménye a sza**r minőségnek) h. bármit megszólaltatok :)

Sose bánom meg h. olyan ócska fán kezdtem pengetni. Utána már indokolt volt Ibanezt vennem, addig nem.

2011. dec. 19. 21:12
 12/14 anonim ***** válasza:

A Squier Bullet már 10 éve is szar volt, a mostani Squier minőség mellett belegondolni se merek, milyen lehet. Squierből Standard széria alatt sosem volt szabad venni, most már megkockáztatom, hogy még a Standard is szar lett. Nagyon sokat romlott a minőségük az elmúlt 10 évben.

Én maradok a Cortnál, amíg nem fér bele a keretbe egy Fender vagy PRS.

(2002 Squier SD-6, 2004 Squier Deluxe Stratocaster, 2009 Cort Action-A)

2011. dec. 19. 22:14
 13/14 anonim ***** válasza:

@21:12

Ott a pont, nekem is az első egy '86-os ukrán Kremona volt. Utáltam, de megtanultam rajta játszani. Fél év múlva lecseréltem, de megérte. Főleg, mivel drágábban adtam el, mint vettem. :D

2011. dec. 19. 22:20
 14/14 anonim ***** válasza:

de ha egyszer elektromos gitáron akar játszani, akkor minek húzza az idejét ilyen meg olyan nylonhúrossal? Jó, megtanulhatja rajta, hogy hol vannak a hangok, meg az akkordok. de attól még nem fog tudni gitározni. azt gitár nélkül is megtanulhatja, hogy hol melyik hang lakik:)

olyannal érdemes elkezdeni, amin hosszútávon akar játszani.

2011. dec. 20. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!