Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A gore core-nak mi értelme van?

A gore core-nak mi értelme van?

Figyelt kérdés

Metált hallgatok, de ez egyáltalán nem az. Az ilyen gore core-nak mi értelme? Ez jelent valamit??!! Olyan hangja van mintha egy embert 800-an dugnának hasmenés meg hányás közben. Ennyit lehet érteni:

ööeööeöeöeöeöeö eaööeöaöeaöeöaöe...

2011. dec. 17. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
oké, leírtad a véleményed, köszönjük szépen:) de ezen az oldalon van aki tök normális kérdéseket tesz fel, nem pedig panaszkodik :D nincs jobb dolgod, igaz?
2011. dec. 17. 21:39
 2/8 A kérdező kommentje:

De van akármi más.

Nem lehet meg kérdezni, zavar?!

Mért van az, ha akárki kérdez valamit valami unatkozó p*csfej beugat, egy nagy f*ságot és OFF-ol??!!

És neked nincs jobb dolgod mint olyat írni ami nem kérdéshez tartozik, te s*ggarcú. Meg te biztos ilyen internet psyhológus vagy aki okoskodik állandóan.

2011. dec. 17. 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Elsőnek is, tanulj meg írni!:) jól jöhet még valahol

az unatkozó p*csafejet nem értem. nem vagyok lány (nem biztos hogy lányra gondoltál, csak a magadfajta lányokra használja a p*csafej és hasonló kifejezéseket:)). Egyébként ha szólít a moderátor, hogy ne írj csúnyán, az nem azt jelenti, hogy csillagozz ki 1-2 betűt, hanem hogy viselkejd. Mindjárt jön a válasz, hogy én is úgy írtam..de én csak téged idéztelek:)

Azért írtam, mert itt sokan kérdeznek hangszeres témákban, amikben tudok segíteni, és már unom a hozzád hasonló gyökereket, akik tulajdonképpen nem kérdést írnak ki, hanem pattognak valami felől.

A "psyhológus" szót ismét csak nem értem, valami kémfoglalkozás?:)

Elég feszült "ember" lehetsz, próbálj meg lazítani :D vagy keress egy hobbit.

2011. dec. 17. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Én megértem amiről beszélsz, de ha nem tetszik a kérdés akkor továbblépsz, fogod magad és nem veszed figyelembe. Valaki írta hogy kötelező válaszolnod?

Én is leragadhatnék minden második kérdésnél és nekiállhatnék panaszkodni, hogy jajj minek kellett feltenni.

Ez alapján ítélve amit itt szerepelsz neked sincs több eszed mint a kérdés feltevőjének.

2011. dec. 18. 00:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze, van sok értelmetlen kérdés, de itt a kérdező olyan idegesítően bunkó stílusban írt, hogy muszáj volt írnom:)
2011. dec. 18. 00:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Pont ezért nem kellett volna...

Mindegy.

2011. dec. 18. 00:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Aha és még hogy nem tudok írni? Te nem tudsz olvasni! Milyen pic.safej, pö.csfejt írtam mert az vagy. A másik kommentelőnek köszönöm hogy lehurrogta ezt a majmot.
2011. dec. 19. 12:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor sincs olyan szó. :) Nem hurrogott le, hanem emlékeztetett, hogy hülyével nem érdemes vitatkozni. És most már tartom is magam ehhez:)
2011. dec. 20. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!