Elképzelhető hogy már rossz a gitárhangolóm?
A bátyámé volt ő úgy kb. három éve vehette aztán én most augusztus vége felé elkezdtem tanulni magamtól gitározni akusztikuson
az ötérintős behangoláshoz nekem nincs fülem így a hangológépet szoktam használni de mintha rossz lenne
(azt tudom hogy akusztikusnál a beépített mikrofonnal méri a hangot és zavaró lehet a háttérzaj, de a szobaajtót vagy becsukom vagy csönd van, az akusztika se lehet rossz, kicsi a szobám)
hangolásnál azonban a gép azt csinálja, hogy pl. az E1 húrt akarom behangolni megpengetem a gép kiírja hogy majdnem jó csak picivel magasabb, mélyítem, megint megpengetem azt mutatja hogy jó, de aztán elkezd inogni, tehát egy darabig középen áll aztán átmegy mélybe vagy magasba onnan vissza középre aztán esetleg még a végén megint mélybe vagy magasba
az a baj hogy így bizonytalan vagyok, és nehezebben sikerült behangolni plusz elég sok idő is volt
elképzelhető hogy a hangoló a rossz és egyszerűbb egy újat vennem?
köszi :) akkor nem velem van a baj XD
de sztem veszek egy újat mert ez a mutató mászkálás eléggé zavar engem
hát már télleg kell egy új hangoló
ez a mostani (amiről írtam fent is) már nagyon elmászkál
minden irányba mindenféle távolságra szinte meg sem áll :(
még jó hogy kértem egy újat karácsonyra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!