Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki az előadója ennek a számnak...

Ki az előadója ennek a számnak és, hogy találhatom meg a klipjét?

Figyelt kérdés
Nemrégiben eszembe jutott egy szám, amit vagy 5-6 éve hallottam a MusicTV-n. Magát az ének ha jól emlékszem egy erősen brit akcentusú férfi énekelte. A zene műfaja ha jólemlékszem indie-alternatív, a refrén vagy az volt, hogy ''elvin in here'' vagy ''elvis is here'' és a szám klipjében az énekes volt, aki mindenkit Elvisnek látott. Hihetetlen, de egyszerűen semmilyen kombinációval nem találtam meg szóval bennetek bízom. Előre is köszönet!
2011. dec. 14. 00:36
 1/4 whitenigga ***** válasza:

Talán?

www.youtube.com/watch?v=iID7dnLrFdY&

2011. dec. 14. 18:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem sajnos, a szám amire én gondolok kb 2006-os lehet(vagy kicsit előbbi), de azért köszönöm.
2011. dec. 14. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
2011. dec. 16. 17:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Ez sem :( pedig még az évszám is passzolt

Amely számot keresem, az emlékszem, hogy sokkal gyorsabb. Meg az egész kb olyan volt, mint egy Everything Everything szám (még ha jól emlékszem az énekes hangja és kinézete is hasonló)

2011. dec. 17. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!