Nem tudom hogy legyek dj. Mert semmi ötletem sincs. És nem
tudok elmenni a buliba dj nek mert nem tudok játszani dj
pulton. Hogyan játszhatnék jól rajta? Ha van valami
ötlet akkor írd le köszi.
Ne legyél DJ. Ha közöd van a zenéhez akkor normális hangszert választasz, de ha még egy DJ pultot sem tudsz kezelni (ami annyiból áll, hogy hangerő, kb 2 hangszín mert a középpel úgy sem fogsz foglalkozni, meg a mikrofon, amibe indoktalanul sokat pofázol), akkor inkább kerüld a zenélést.
2011. dec. 13. 20:49
2/9 anonim válasza:
Ne foglakozz ezzel a gyökérrel idefent. H szeretnéd, akkor csináld, gyökerek midíg lesznek.
2011. dec. 13. 22:27
3/9 anonim válasza:
Nem vagyok gyökér, csak unom, hogy minden kib*szott utcára jut vagy 3 "DJ", akiknek a 99%-a még nem jutott túl a zenék válogatásán. Nem tudsz ennél telítettebb piacot mondani, és még így is minden háztáji lúzer DJ akar lenni.
De tudod mit, mégiscsak gyökér vagyok.
2011. dec. 13. 22:54
4/9 A kérdező kommentje:
Igen persze gondolkozz már.... Minden egyes gombot tudni kell hogy mit mi csinál. Mert ha rossz gombot nyomsz meg és abba marad a zene vagy hasonló az kicsit égő.... és köszönöm nem kérek a kommentedböl
2011. dec. 16. 15:17
5/9 anonim válasza:
Én sem kértem a tiédből, de ha már itt tartunk, én - gondolom - veled ellentétben nem egy DJ pultot láttam már, nem egy mixert kezeltem, tudom miről beszélek. A nagy DJ-k sem használják a gombjaik 90%-át.
2011. dec. 16. 20:05
6/9 A kérdező kommentje:
Jól van okoskám tanulj meg tiszteletet adni. És aztán próbálj ki oktatni. Semmit nem tudsz rólam szóval én sem mondtam rólad semmit akkor te se ha ez nem megy akkor ne is írj.
2011. dec. 18. 13:08
7/9 anonim válasza:
Te próbáltál engem kioktatni először, annak ellenére hogy már a kérdésedben leszögezted hogy gőzöd nincs az egész témáról. Én elhiszem hogy csábító a semmittevés a pult mögött, de ne tartsd magad ennyire makacsul a behallucinált képzeteidről a DJ-zést illetően. Nem véletlenül gyűlölik a DJ-ket az igazi zenészek.
Így igaz, semmit nem tudok rólad. És minek adnék tiszteletet olyasvalakinek, aki már az első benyomásával lehúzta magát a szememben?
Végezetül meg egy jó tanács. Ne vedd fel a kesztyűt egy akkora idiótával mint én, úgyis belekötök minden szavadba, csak mert jólesik.
2011. dec. 18. 17:51
8/9 anonim válasza:
Igen, gyökér vagy.
2011. dec. 26. 23:35
9/9 anonim válasza:
Te nagyon hülye vagy...A sok idióta maradi zenész azért nem kedveli dj-ket mert nemtudják elviselni hogy az emberek jobban szeretik a DJ-ket...és hogy elektronikusan is lehet ugyan olyan sőt jobb zenéket írni mint hangszerekkel...nemtudják felfogni hogy ez is egy művészet.De igen sajnos ma már minden hülye DJ-nek nevezi magát,csak azért mert összemixelt 2 számot virtual dj-vel,de olyan szarul hogy...Na az ilyenek huzzák le a stílust.És amúgy hidd el hogy a profi dj-k mint Gueatta,Dj Antoine stb. kihasználják a dj pultot nem csak megnyomják a playt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!