Mit szóltok Dopeman új számához? Szerintetek is himnuszgyalázás?
Ebben nincs himnuszgyalázás. Akkor lenne az, ha magát a himnuszt bírálná ezekkel a szóhasználatokkal, vagy pedig a szövegébe keverne káromkodást. Azt, hogy két szitokszó között idéz belőle, azzal a himnusz nem alacsonyodik le. Valószínűleg a mondanivalója miatt illik a mai társadalomkritikába, ezért felhasználja azt.
Vagy tíz éve az Anima Sound System meg remixet csinált belőle, és legfeljebb youtube-kommentekben bírálták, nem lett belőle semmi.
Meg néha van egy-két veréb aki itt ajánlgat új himnuszt meg ilyen-olyan átköltéseket, azok jobban gyalázzák mint ez, aki csak idéz belőle sorokat.
A negatív reklám is reklám amúgy, a bulvár etetésével pedig Dopeman frissen tartja a hírnevét, amiből ő jön ki jól. Beszélnek róla, te is megnézed, most már te is reklámozod, és így jut el olyanokhoz, akik amúgy nem is tudtak róla, vagy eddig nem is szerették, és most elkezdenek nyitni felé.
Szerintem semmi Himnusz gyalázás nincs benne.
Egyeseknek esetleg az fáj, hogy nyíltan kimondja a véleményét, ami ráadásul igaz is.
Igen én is azt gondolom amit ti.
Engem sem háborít fel a dal, sajnos tök igaz.
Persze azt én is felfogtam, hogy a negatív reklám is reklám, meghát tuti számított is arra ami történt hogy előkapják ezért a dalért, csak láttam egy videót, ahol megállították az embereket az utcán és sokan előálltak ezzel a himnuszgyalázós szöveggel..
Csak kíváncsi voltam ki mit gondol valójában róla.
Akinek trágárság kell az önkifejezéshez, az elég primitív szellemi színvonalon áll.
Ez egy gyalázatos "dalszöveg", mindenféle értelemben, nem csak a Himnusz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!