Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Buliból bennem maradt egy...

Buliból bennem maradt egy ismert, pár éves szám, és nem jut eszembe a címe, nem tudom sehol sem megtalálni. Melyik ez a zene? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
A szövegből vannak foszlányok: "Baby baby ... party in my heart ... everybody love" Ez simán lehet pontatlan, a heart helyett lehet más szó is simán, de erre tippelnék. A szám egy szerintem 3-5 éves diszkózene sok basszussal. Egy nagyon szép hangú csaj énekli az amúgy nem túl bonyolult szöveget, egész magas hangon. Valakinek beugrott? El tudnám dúdolni de azt gyakorikérdéseken nem lehet :-D
2011. dec. 9. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:

LMFAO - Praty Rock Athem

REBECCA BLACK- Friday

Ezek az ötleteim vannak,hallgasd meg Youtube-on,hátha azok...

Sok szerencsét!

2011. dec. 9. 18:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezek rohadtul nem azok. A Friday-t már kitárgyalta az emberiség, hogy az utolsó példányt is el kell égetni :D szóval azt hagyjuk. Az LMFAO-t pedig töviről hegyire ismerem, rájöttem volna ha róluk van szó. Feltéve hogy a Friday-t nem csak trollkodásból írtad :D:D:D köszi a segítséget ;-)
2011. dec. 9. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Bocs,csak próbáltam okosnak tűnni :)

Igazad van,csak hirtelen ez jutott eszembe.

Sajnálom

2011. dec. 10. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!