Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol találom meg az októberi...

Hol találom meg az októberi Rammstein koncert setlist-jét? Már mindenhol kerestem.

Figyelt kérdés
érdekelne, de már csak arra emlékszem, hogy a Sonne-val indítottak...
2011. dec. 6. 19:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ha a novemberire gondolsz:

Sonne

Amerika

Keine Lust

Sehnsucht

Asche Zu Asche

Feuer Frei!

Mutter

Mein Teil

Du Riechst So Gut

Links 2-3-4

Du Hast

Haifisch

Buck Dich

Mann Gegen Mann

Pussy

_________

Mein Herz Brennt

Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen

Ohne Dich

_________

Engel

Ich Will

2011. dec. 7. 17:05
 2/16 A kérdező kommentje:

Igen, csak félrenéztem!

Nagyon szépen köszönöm!

Egyébkét nem jöttek volna vissza a pussy után? A mai napig nem tudom... szerintem már menni készültek, csak visszatapsoltuk őket...

:)

2011. dec. 7. 21:55
 3/16 anonim ***** válasza:
Háát az egyértelmű hogy nagyon lelkesek voltunk :D de szerintem a koncertterv mindenhol egyforma akármilyen lelkes a közönség :P ... /előző voltam/
2011. dec. 7. 22:55
 4/16 A kérdező kommentje:
fúh, annyira de annyira jó volt! Hetekig áradoztam mindenkinek róla :P
2011. dec. 8. 06:22
 5/16 anonim ***** válasza:
Én még most is áradozok róla... :D Kevés barátom ismeri a Rammsteint, de hála nekem kívülről tudják h hogy s milyen volt a koncert xD
2011. dec. 8. 22:20
 6/16 A kérdező kommentje:

A koncert utáni napon nagyon durván nyomtam...

nem tudtam másról beszélni, és órákon is folyton csak mondogattam, hogy "ááá, olyan jó volt, rohadt jó volt a dobos, fúúú", stb.

már mindenkit az őrületbe kergettem :D

de ez egy életre szóló élmény volt és soha nem felejtem el. A fél karomat odaadnám még egy ilyen koncertért.!

2011. dec. 9. 04:09
 7/16 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok. (: Soha nem fogom elfelejteni, az biztos! Remélem jönnek majd még...és minél előbb!:D Még mostanában is csak erre tudok gondolni.:D
2011. dec. 9. 19:15
 8/16 anonim ***** válasza:

velem olyan van hogy írom a töri leckét, aztán egyszer csak ráeszmélek hogy basszus de jó lenne most is a koncerten

nagyon jó volt :D

remélem nem oszlanak fel mert még egy koncertre szeretnék még elmenni

egyébként mindenképp visszajöttek volna a Pussy után

sztem inkább csak szünetet tartottak (bedobtak egy kis piát :P) arról nem is beszélve hogy már a koncert előtt megtalálható volt a setlist

egyébként a Reise, Reise turnén is így csinálták Nimes-ben hogy lementek aztán visszajöttek még 4-6 számra aztán meghajlás, Flake szintetizátor és vége

2011. dec. 19. 21:03
 9/16 anonim ***** válasza:

Nekem is van kötődés a Rammstein és törilecke között x)...Csak nekem az hogy pl.: mikor a pestisről tartottam kiselőadást akkor a zárókép a Seemann-ból volt az "orvos", de a Stripped-ből szedtem ki képet az ókori olimpiai kiselőadásomra is. :D

Nagyon hiányzik a koncert, én is remélem hogy még egy jó ideig zenélni fognak EGYÜTT.

Ui.: Legelső (is, meg még pár) komment/válasz én voltam. :)

2011. dec. 20. 21:06
 10/16 A kérdező kommentje:

a Stripped nem egy depeche mode feldolgozás? :O

na, mindegy

alap, hogy a Rammsteines sokkal de sokkal jobb!

Egyébként én először a Rammstein félét hallottam meg és csak utána jöttem rá, hogy az nem is az övék... x)

nagyon szeretem őket :D

2011. dec. 21. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!