Hol találom meg az októberi Rammstein koncert setlist-jét? Már mindenhol kerestem.
Ha a novemberire gondolsz:
Sonne
Amerika
Keine Lust
Sehnsucht
Asche Zu Asche
Feuer Frei!
Mutter
Mein Teil
Du Riechst So Gut
Links 2-3-4
Du Hast
Haifisch
Buck Dich
Mann Gegen Mann
Pussy
_________
Mein Herz Brennt
Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen
Ohne Dich
_________
Engel
Ich Will
Igen, csak félrenéztem!
Nagyon szépen köszönöm!
Egyébkét nem jöttek volna vissza a pussy után? A mai napig nem tudom... szerintem már menni készültek, csak visszatapsoltuk őket...
:)
A koncert utáni napon nagyon durván nyomtam...
nem tudtam másról beszélni, és órákon is folyton csak mondogattam, hogy "ááá, olyan jó volt, rohadt jó volt a dobos, fúúú", stb.
már mindenkit az őrületbe kergettem :D
de ez egy életre szóló élmény volt és soha nem felejtem el. A fél karomat odaadnám még egy ilyen koncertért.!
velem olyan van hogy írom a töri leckét, aztán egyszer csak ráeszmélek hogy basszus de jó lenne most is a koncerten
nagyon jó volt :D
remélem nem oszlanak fel mert még egy koncertre szeretnék még elmenni
egyébként mindenképp visszajöttek volna a Pussy után
sztem inkább csak szünetet tartottak (bedobtak egy kis piát :P) arról nem is beszélve hogy már a koncert előtt megtalálható volt a setlist
egyébként a Reise, Reise turnén is így csinálták Nimes-ben hogy lementek aztán visszajöttek még 4-6 számra aztán meghajlás, Flake szintetizátor és vége
Nekem is van kötődés a Rammstein és törilecke között x)...Csak nekem az hogy pl.: mikor a pestisről tartottam kiselőadást akkor a zárókép a Seemann-ból volt az "orvos", de a Stripped-ből szedtem ki képet az ókori olimpiai kiselőadásomra is. :D
Nagyon hiányzik a koncert, én is remélem hogy még egy jó ideig zenélni fognak EGYÜTT.
Ui.: Legelső (is, meg még pár) komment/válasz én voltam. :)
a Stripped nem egy depeche mode feldolgozás? :O
na, mindegy
alap, hogy a Rammsteines sokkal de sokkal jobb!
Egyébként én először a Rammstein félét hallottam meg és csak utána jöttem rá, hogy az nem is az övék... x)
nagyon szeretem őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!