Miért nem tudom annyira széthúzni az ujjaimat, mint azok, akik régóta gitároznak?
Figyelt kérdés
3 hónapja gitározok, de nem tudom úgy széthúzni biztora az ujjaim, mint azok, akik évek óta gitároznak. Szóval nehezen megy lefogni azt, hogy 2-4-6 os bundot. Csúszik össze az ujjam. Pedig jól fogom a gitárt.
Most ez majd idővel jobb lesz, vagy sose fogom tudni megcsinálni?
2011. dec. 4. 17:57
1/4 anonim válasza:
Ez idővel jobb lesz, még hozzá kell szoknia az ujjaidnak a gitárhoz, te még csak 3 hónapja gitározol, akkor meg mit izélsz? idővel belejössz mint mindenki más.
2/4 anonim válasza:
Nekem kicsi kezeim vannak, ez nagy hátrány a gitározásnál?
3/4 anonim válasza:
persze hogy jobb lesz csak gyakorolni kell (ősi gyógymód) :D Én úgy kezdtem gitározni hogy mindent egyszerre akartam egyböl meg akartam tanulni a Metallica - Nothing Else Matters-t és én is teljesen kivoltam hogy nem tudom eléggé széthúzni az ujjaimat hozzá de azóta má 7 érintőt is kényelmesen átérek :D
4/4 anonim válasza:
"Nekem kicsi kezeim vannak, ez nagy hátrány a gitározásnál?"
Stílusfüggő, de semmiképpen sem előny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!