Milyen szintetizátort ajánlatok 50 ezres értékben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Karácsonyra szeretnék venni/kérni/kapni egy olyan szintetizátort ami jól tudja imitálni a zongorát (legalább hangzásban), mivel főleg zongoradarabokat szoktam játszani. Egyenlőre a CTK-3000-et néztem, de gondoltam hátha tudtok jobbat mondani.2011. dec. 2. 22:02
2/6 mandarin64 válasza:
Csakis Yamaha! Felhasználóbarát, tele ügyes és gyors elérésű funkciókkal, jóféle (inspiráló)stílusokkal, valamint jellemzően a legjobb zongora hanggal. Kerülendő a zenében kevésbé hiteles márka - tőlük max. gyermek karórát vennék:)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Egy PSR-295-röl mit gondoltok? Jobb vagy rosszabb mit a psr-323?
2011. dec. 5. 16:12
4/6 mandarin64 válasza:
Szinte minden évben jönnek ki az újabb és újabb típusok...
Célszerű volna feltérképezned egy elérhető Yamaha - szalont, ahol személyes kontaktba kerülhetsz a későbbi választottal, kipróbálgathatsz bármit s nem mellesleg - értelmes, naprakész tájékozottságú eladók véleményét hallhatod - de a döntést magad hozdd meg!
Sok sikert, ügyes légy!
(miután kiválasztottad a típust, nem árt összenézni a különböző kereskedők árait...és van ahol ki lehet csikarni némi árengedményt is!!!)
6/6 A kérdező kommentje:
Igazából egy nagyon kedvező árú yamaha dgx 305-t vettem, és teljesen meg vagyok elégedve vele. Köszönöm a tanácsot.
2012. febr. 1. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!