Milyen élőben egy Roxette koncert?
Figyelt kérdés
Volt-e valaki az együttes koncertjén?Szeretem Őket kiskorom óta.Írjon! :)2009. máj. 13. 18:17
1/4 anonim válasza:
én is szerettem őket kiskoromban, viszont láttam egy koncertjüket a tv-ben , valami régebbi koncert volt, és hát nem voltam elájulva. de persze egy koncerten ott lenni más mint csak a tv-ből :)
2/4 anonim válasza:
Szia. Én tavaly voltam, hihetetlenül jó volt!
Első sorból tomboltam végig két órát! :)
3/4 A kérdező kommentje:
A tavalyin én is voltam! Nagyon szuper volt! Igaz mi ültünk fent, nem lent az arénában. Megértem azt is, hogy élőben láthattam Őket. :) Most az új Cd-jükre gyűjtök. :)
2012. márc. 23. 14:37
4/4 anonim válasza:
Nos én öt koncertjükön voltam, háromszor Budapesten, egyszer Bécsben, egyszer Prágában. Mindegyik más volt, más hangulatú. A tagok, a hangszerelés is más más volt, a dallista is különbözött. 1996-ig a show változó volt, mert minden albumnál volt koncert és máshogy adták elő a dalokat. Aztán 2000 után már best of koncerteket adtak, ugyanolyan minimalista szinpadképpel, ott már nem a show volta lényeg. Marie hangja mindig erős mezzoszoprán volt, Per hangja mindig búgó alt bariton, s élőben jobban hangzott a hangjuk persze, mint cd-ről. Az egyik leghíresebb koncertjük a tv-ben játszott Live in Zürich, 1991-ből, keress rá, megéri! Az első budapesti koncertjük pedig kuriózum, a Kisstadionban volt, ahol úgy volt teltház, hogy az akkori technika még elég fapados volt, de akkoriban a magyarok jobban éheztek minden külföldi koncertre! Az aréna koncertek pedig fenn vannak youtube-on, nézz bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!