El fog tűnni a minimalizmus az elektronikus zenéből?
a minimalizmus nem a monotonságot jelenti.
a minimal jelző egy letisztult hangzásra utal.
szerintem rossz helyen keresgélsz :)
a dnb-ben nemrég jött egy újabb vonal, melynek pont az a lényege, hogy lágy, dallamos.
keress rá a következő producerek albumaira: Commix, D-Bridge, High Contrast.
minden zenének van egy pár alfaja, a technonak is.
ha nem szereted a monotonitást ne hard technot halgass:)
le kell őket sz.rni.
most menő nagyon a progressive housenak nevezett , a househoz semmi köze zene. (amúgy akik nagy progressive rajongók pár éve még a Peat Jr. & Fernandora buliztak...:DDD)
a lényeg, hogy te tudod értékelni a zenét, és nem kezdesz el igénytelenséget hallgatni, mert az a divat.
Nem fog eltűnni,ezt garantálni tudom!
Egyre több minimal dj tűnik fel(hálistennek,mert én szeretem)!
Aminek nagyobb az esélye az eltűnésre az a hardtechno(pedig azt is csípem)!
Ez stílus függő,hogy ki mit szeret!
ezek minimal-ok és szerintem jók!:
http://www.youtube.com/watch?v=pFwi1qlAaO4
Nem kell hallgatni :D:D
Hallgasd ezt: http://www.youtube.com/watch?v=1XcxFNONz64&feature=PlayList&.. (H)(H)(H) ezerszer jobb mint bármelyik techno zene (szerintem ;)...)
előbb utóbb úgyis lessz valaki aki dinamikát visz a technoba mert úgyis megunják azt a hangzást amiből már kihozták a maximumot és attól is függ hogy a közönség mondjuk 5 év múlva mennyire lesz vevő a minimal hangzásra
eltűnni lehet nem fog de a közkedveltsége csökkenni fog
tapasztalatból tudom hogy sajnos a közönség fele a divatstílusokra indul be.
de ha dallamosabb techno akarsz hallgatni ne legyél olyan mint ők ma is vannak még olyan dj-k akiket biztosan szívesen hallgatnál:Raul Mezcolanza,Ben Sims, A Paul,A.Ronda,Dave Clarke,Surgeon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!