Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » El fog tűnni a minimalizmus...

El fog tűnni a minimalizmus az elektronikus zenéből?

Figyelt kérdés
Nem csak a minimalra gondolok. Az összes elektronikus zenei stílusban egyre inkább a minimalizmus a jellemző. Dallamtalan, monoton minden. House, techno még dnb-ben is. Illetve vannak jó zenék most is, de mégis a minimal (+tech-house) és a minimalizmus nagyon elől van. Vége lesz ennek valamikor szerintetek? :) jó lenne már egy kis dallam a zenében ha már tuctuc. szvsz. unalmas így
2009. máj. 12. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:

a minimalizmus nem a monotonságot jelenti.

a minimal jelző egy letisztult hangzásra utal.

szerintem rossz helyen keresgélsz :)

a dnb-ben nemrég jött egy újabb vonal, melynek pont az a lényege, hogy lágy, dallamos.

keress rá a következő producerek albumaira: Commix, D-Bridge, High Contrast.

minden zenének van egy pár alfaja, a technonak is.

ha nem szereted a monotonitást ne hard technot halgass:)

2009. aug. 17. 07:05
 2/8 A kérdező kommentje:
csak arra gondolok hogy régen minden stílus dallamosabb volt. meg proghouse mánia stb. Most már minden a tech-hez áll közel. meg minimal stb. Dallam luxus.. és erre izgulnak a népek
2009. aug. 17. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:

le kell őket sz.rni.

most menő nagyon a progressive housenak nevezett , a househoz semmi köze zene. (amúgy akik nagy progressive rajongók pár éve még a Peat Jr. & Fernandora buliztak...:DDD)

a lényeg, hogy te tudod értékelni a zenét, és nem kezdesz el igénytelenséget hallgatni, mert az a divat.

2009. aug. 17. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem fog eltűnni,ezt garantálni tudom!

Egyre több minimal dj tűnik fel(hálistennek,mert én szeretem)!

Aminek nagyobb az esélye az eltűnésre az a hardtechno(pedig azt is csípem)!

Ez stílus függő,hogy ki mit szeret!

ezek minimal-ok és szerintem jók!:

http://www.youtube.com/watch?v=pFwi1qlAaO4

http://www.youtube.com/watch?v=H8qX582wGaM

2010. jan. 25. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell hallgatni :D:D

Hallgasd ezt: http://www.youtube.com/watch?v=1XcxFNONz64&feature=PlayList&.. (H)(H)(H) ezerszer jobb mint bármelyik techno zene (szerintem ;)...)

2010. ápr. 3. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:

előbb utóbb úgyis lessz valaki aki dinamikát visz a technoba mert úgyis megunják azt a hangzást amiből már kihozták a maximumot és attól is függ hogy a közönség mondjuk 5 év múlva mennyire lesz vevő a minimal hangzásra

eltűnni lehet nem fog de a közkedveltsége csökkenni fog

tapasztalatból tudom hogy sajnos a közönség fele a divatstílusokra indul be.

de ha dallamosabb techno akarsz hallgatni ne legyél olyan mint ők ma is vannak még olyan dj-k akiket biztosan szívesen hallgatnál:Raul Mezcolanza,Ben Sims, A Paul,A.Ronda,Dave Clarke,Surgeon...

2010. máj. 7. 09:01
 7/8 anonim ***** válasza:
az előbbi vagyok: még valamit kihagytam ne legyél befásult, hallgass változatos zenéket ne csak egy stílusra öszpontosíts mert ha az eltűnik nagyon nehezen fogsz rátalálni egy olyan stílusra amelyet szeretni fogsz annyira mint amit azelőtt hallgattál
2010. máj. 7. 09:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon remélem, hogy nem fog eltűnni mert minek mást dallamot berakni a legjobb mellé? Max néha megbolondítva kicsit más hangzásokkal, de a legjobbon nem kell változtatni. Egy jó zúzús hardtechno vagy hardstyle-hoz semmilyen más zene nem fogható mert ezek mellet a többi csak sz*r.
2010. okt. 7. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!