Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan száma Oli Sykes-nek...

Van olyan száma Oli Sykes-nek /bring me the horizon/, amelyikben rendesen énekel és nem hörög?

Figyelt kérdés
:)
2011. nov. 24. 06:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

kilences válaszoló vagyok!

Én úgy tudom,hogy a Sempiternal( új album ) az már rock felé hajlik inkább.szóval az már annyira nem lesz metálos..de szerintem ez pletyka,mert koncertfelvételről láttam,h van benne screamelés is.oké,mondjuk a refrén már énekléshez hasonlít.De remélem ennél többet már nem "lájtosítanak" rajta.Mert ez így tökéletes ahogy van.De ez csak az én véleményem :] amúgy ha valakit érdekel,Olinak,Mattnek(dobos) és Tomnak(Oli tesója) van rapszámuk is kettő.Womb 2 da tomb volt az együttes neve,2 számuk van keressetek rá youtubeon,a röhögés garantált!!!:DDDD sőt,olyan is van,ahol Oli a dobos.az meg egy másik zenekarból.mert volt még másik zenekara is Olinakmonduk az kéttagú volt) :D

2012. dec. 4. 16:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Elnézést ha rosszul informált vagyok de AA jön hegyaljára nem?
2013. febr. 5. 20:46
 13/13 anonim ***** válasza:
igen jönnek hegyaljára szerencsére :D meg a TDWP is jön meg az ETID is úgyhogy ott kell lennem ^^
2013. febr. 6. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!