Kik játszanak még Basshunter-hez hasonló számokat? Tuc-tuc-ra gondolok, disco, techno talán. Mik az előadók neveik és számcímeik?
Mert nekem nagyon nem jönnek be ezek a mai zenék, amiket a tv-k, rádiók sugároznak, és a disco-k nyomatnak.
Progresszív, meg elektro, meg ilyenek. :(
Nekem ezek a jó öreg tuc-tuc-ok jönnek be, mint régen volt: Brooklyn Bounce, Scooter, Dune, Blümchen, Paffendorf, Gigi D Agostino, Mark'O, French Affair stb.
Meg tetszenek a rendes dalok, pop, rock, stb mixei.
Pl:Stacie Orrico - More To Life (DJ Xarko Remix Video)
Jojo - Too Little Too Late( J.H Edit) (DJ Xarko Remix Video)
Szóval ilyenekre lennék kíváncsi, csak újabbakra.
"Mert nekem nagyon nem jönnek be ezek a mai zenék, amiket a tv-k, rádiók sugároznak, és a disco-k nyomatnak. "
"Kik játszanak még Basshunter-hez hasonló számokat?"
????
ez valahogy nem stimmel.
Basshunter zenéi pont az egyik vezető, igénytelen, populáris kategóriába tartoznak.
A régi tuc-tuc már nagyon átalakult az idők során, az elektronikus zenei műfajok nagyon szerteágazóak. A Paffendorf, a Brooklyn Bounce, Mark'Oh, a Scooter még a mai napig többé-kevésbé aktív előadók.
Néhány Basshunter-éhez hasonló, dallamos elektrót előadó formáció, dj, performer, híresek és kevésbé híresek: Topmodelz, Alex Megane, De-Grees, Real Booty Babes, Baracuda, Cascada, a megújult Novaspace, Missy Stylez, Kompulsor, DJ Gollum, Rob Mayth (másik nevén Dave Darrell), Manian. Ők voltak a németek.
Aztán jönnek az angolok: például Kelly Llorenna, Alex K, N-Force.
Ha lenne még kérdésed, írj ide, és szívesen segítek.
Na, úgy nagyjából leírom neked a mostani kedvenceimet:
1. Kompulsor: Around The World
2. Novaspace: Time After Time Rebirth
3. Kelly Llorenna: Dress You Up
4. De-Grees: Bleeding Love 2009
5. Dance Nation feat. Shaun Baker: Sunshine 2009
6. 4Strings: Take Me Away 2009 (Dave Darrell remix)
7. JensO: I Bet You Don't
8. Punk: So What (nem Pink, hanem a Pink szám feldolgozása)
9. Rocco: Everybody 2k9 (minden remixben)
10. Rec.Pro: Sweet Dreams 2009
11. Mario Lopez: Another World
12. Liquid Spill: In The Heat Of The Night
Köszönöm szépen a válaszokat, elkezdem hallgatni sorban a youtube-on, amit írtatok, mazsolázgatok. :D
Az elsőnek: Én arra mondtam, hogy "mai zenék", amiket most nyomnak a szórakozóhelyeken, meg a rádiókban este felé, ez a progresszív, elektro zenék.
Meg amik egy órán keresztül ugyan úgy szólnak, és nincs benne az a dob, amit a lelked mélyén érzel, amikor szól.
Ez a tuc-tuc.
Én annó 16 évesen, ilyen zenékre nyomtam a discoban, és még mindig ezt a műfajt szeretem.
Ilyenek azok a zenék, amiket felsoroltam. (Brooklyn Bounce, Scooter, Dune, Blümchen, Paffendorf, Gigi D Agostino, Mark'O, French Affair stb. )
És ehhez a zenéhez hasonlót csinál Basshunter is.
Óriási különbség van egy Basshunter és egy progresszív, elektro zenéhez képest.
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni, lehet én vagyok a béna, bocsi. :)
Kabbe a metálodat te f*sz pörgettyű!
I Techno
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!