Dobosok figyelem, szerintetek ki a legjobb dobos a világon?
Figyelt kérdés
Nekem van egy nagy kedvencem. Szerintem ő viszi a pálmát. Shannon Lucas: http://www.youtube.com/watch?v=MgTG6A4ga2Y
2:16-tól nagyon jól nyomja azt a számot.
Szóval szerintetek ki a jobb és miért?
2011. nov. 20. 00:02
21/31 anonim válasza:
Egyértelmű hogy Joey Jordison és Travis Barker a legjobb,magyarok meg ezekhez messze vannak,ilyennel ne is viccelődjetek!
22/31 FelcsiJordison válasza:
Ha engem kérdeztek, Joey Jordison ,a Slipknot dobosa. (Mellesleg én is dobolok)
23/31 anonim válasza:
Szerintem a Metallica dobosa Lars Ulrich...Ő nagyon szereti is csinálni :D
24/31 anonim válasza:
Én dobolok nekem is van kedvencem ès az nem más mint Lars Ulrich a METALLICA zenekarból. De, ott van például az IMMORTAL dobosa Horgh (Ô neki nem csak a láb hanem a kéz technikája is kemény). Aztán Joey Jordinson a SLIPKNOT dobosa. Ô most a világ legjobb dobosa. Sok kedvencem van, igazából nem is tudom eldönteni ki a jobb. De, Ôk közül mondjuk azt h Lars Ulrich mert tényleg nagyon jó és a METALLICA a kedvenc eggyüttesem. :) írok egypárat mindjárt döntsd el te :l
25/31 anonim válasza:
Thomas Haake
Fejes Tamás
Gerô
Peter Chriss
26/31 anonim válasza:
Szerintem értelmetlen azon versengeni pl., hogy ki tud gyorsabban vagy pontosabban játszani, mivel ez művészet, nem sport. Mellesleg nem az a nagy zenész (egyáltalán, művész), aki agyoncifráz mindent, hanem aki csak annyit csinál, amire éppen szükség van, egy picivel sem többet. Ez néha a legegyszerűbb dolgot is jelentheti. Persze egy alapvető technikai tudásra azért szükség van, tehát mindez nem jelenti azt, hogy aki sose tanult meg igazán, az mindjárt zseniális művész is.
27/31 anonim válasza:
Simon Phillips.
Ő olyat tud, amit nagyon kevesen tudnak megcsinálni.
28/31 anonim válasza:
Az én kedvenc dobosom Niles Vandenberg, talán annyira nem ismert így de a Kensington dobosa és irtó profi imádom hallgatni :D
30/31 anonim válasza:
Szerintem Figula Gergő nagyon királyul ismeri a technikákat és emellett rohadt gyorsra fel is tudja vinni azokat. Alázatos és minden tudása megvan, ami egy ütősnek, egy dobosnak, és egyben egy dobkészítőnek kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!