Nightwish koncert! Kérdések?
Először is, jönnél? :) 1012 május 29-én a Papp Lászlóban lesz a koncert, jegyárakat még nem tudni.
Aztán:
Mi a véleményed Anette-ről, és mennyire Hiányzik Tarja? :(
A régi, 'originál' vagy az új számokat hallgatod inkább?
Nem tudni, vagy nem lehet sejteni, hogy azon a turnén melyik számokat fogják nyomni? Érdekelne, hogy előreláthatólag mik lesznek a koncerten. :)
+1 Szerinted is irtó szexi Tuomas? :DDD
mennék, ha lenne rá pénzem. innen szabolcsból eléggé nehéz lenne, sokba kerül.
1: Anette imádni való csaj, rokonszenves, közvetlen, barátságos, nagyon jó hanggal megáldva. Tarja nekem nem hiányzik, az ő világa az opera, nem a metál. valahogy mindig úgy éreztem, hogy ő nem illik a srácok közé. ő sokkal inkább egy díva, mintsem metál-lady.
2: minden albumon vannak olyan számaik, amiket szivesen hallgatok, szóval mindkét verziót szeretem.
3: szerintem a lista csak pár nappal a koncert előtt lesz végleges, addig kár találgatni. ami biztos, hogy inkább az új album számai lesznek előtérben, hiszen azért mégis csak egy lemezbemutató turné.
+1: Tuomas baromi jól néz ki, gyönyörű szemei vannak, jó teste van... de én ennek ellenére inkább a törpét (Empput) dönteném le a lábáról... ez van, valahogy az alacsonyabb termetű pasik jobban bejönnek. talán mert én magam sem vagyok egy Brünhilda-alkat xD
Én mennék szívesen, de elég sokba kerül, meg messze is lakok :D meg hát az a jegytől is függ, hogy mennyit adnak el és mennyi kelt már el. Ahogy látom, nagyon gyorsan fogynak a jegyek.
Anette-t szeretem, jó hangja van, de szerintem a Nightwish Tarjával volt igazán ütős és jó. Az ő hangja nagyon egyedi volt, operába illő, és gyönyörű.
Felváltva hallgatom a számokat, mikor melyikhez van kedvem, mert mind a két időszakból vannak kedvenceim.
Igen szerintem is nagyon helyes, pont tegnap mutattam az egyik ismerősömnek :D
1.: Szerintem Tarja hangja különösen jó volt a Nightwish-hez, de Anette is nagyon jó.
2.: Mind2-t, most leginkább Imaginaerum számokat, hogy tudjam, mire számítsak
3.: Valszeg Imaginaerum számokat. (Storytime; Imaginaerum; The Crow, The Owl, And The Dove stb.)
+1.: Igen!!:):$
Amúgy nagyon örülök, hogy 29-én jönnek, mert pont aznap van a szülinapom, így ebből az alkalomból megyek :D
(Akkor leszek 14)
annyira imádom amikor egy nightwishkaliberű,igen jól felépített csapatra az ilyen tinipxcsák verik a nyálukat mert hú de divat, és dzsásztin bibőrt akarnak faragni tuomasból...
1. anett folhangú és jó , tarja klasszikus is jó ,ennyi.
2.mi a fasz.m az az originál szám? tudsz valamit a zenekarról b.zdmeg? szimfonikus/powermetalnak hivták az oceanbornt és a wishmastert az elsővel együtt majd szimfonikus/power volt volt a century child és a once, majd azutolsó kettő egyértelműen a szimfonikus irányba ment tovább.. úúristen..
3. ha voltál gondolom hallottad
4. a zenét hallgasd zenekar lévén ne a nyálad verd egy zeneszerzőre , amit az ilyen felfogású "jajtuomas nw fan vok jajdejó" lények aláznak lefele szinvonal terén...
Utolsó, nem tudom mi a bajod vele, hogy egyes emberek szerint jól néz ki... Most az ember akaratlanul is megjegyzi magának, hogy mit gondol róla, nem? És amúgy meg akik ide írnak a NIGHTWISH kérdéshez, azok valószínű hogy a kis buzeráns justin biebert hallgatják, na ne már.. Ne járasd le a nightwish-t hallgatókat kérlek.
Ezt az 'originál szám' szöveget meg hol láttad? Ki írta? Meg ha írta is valaki, csak én nem vettem észre, kultúráltabban is ki lehet javítani, nem gondolod?
Ja és még egy utolsó: ne 'lényezd' le az embereket, ugyanis hangsúlyozom még egyszer: senki nem említette justin biebert, és senki nem írt ilyen stílusban, amit te kifigurázol. Ha meg igen, akkor ne figyelj oda.
Ennyi a szövegem, nem akartam bunkó lenni, csak megakadt a szemem a válaszodon.
nem értem, miért lenne baj ha a tinilányok nightwisht hallgatnának. nem gondolod hogy színvonalasabb zene, mint justin bieber?
mellesleg nem tudom milyen nagy rajongó vagy, de amit kiírtál, akár a wikipédiáról is lehet. a hozzáállásod meg nem igazán mutatja, hogy rajongó vagy. ahelyett, hogy örülnél hogy minden korosztálynak tetszik a zene, itt rinyálsz. nem tudom megérteni, miért jó ez neked..
egyébként, ahogy te is megnézel egy neked tetsző embert az utcán, úgy más is megnézi azt, aki bejön neki. legyen az sztárocska, metalzenész, vagy bolti eladó.
szerintem komoly problémáid lehetnek ha az ilyesfajta kommentelgetésben leled örömöd. legalább tájékozódnál előtte.-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!