Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tényleg nincs egyetlen albumon...

Gauldoth kérdése:

Tényleg nincs egyetlen albumon sem rajta 2 nagysikerű RHCP szám?

Figyelt kérdés
Nagy RHCP-fan vagyok (bár a régebbi munkásáágait annyira nem szeretem), de tartottam egy estét, amin megnéztem szinte minden számuknak egy részletét, a fejlődést...., de egyetlen albumon sem találtam rajta a Soul to squeeze és a Love rollercoaster számokat, ami meglep, mert két elég híres szám. Ha igaz, akkor azt is meg tudná írni valaki vannak-e még ilyen album nélküli számaik? (Leverage of space-t tudom, a live in hyde park óta.
2011. nov. 19. 02:08
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Their version appeared on the soundtrack of the animated film Beavis and Butt-head Do America.

[link]

"Soul to Squeeze" is a song by the American rock band Red Hot Chili Peppers that was originally recorded during the production of their fifth studio album, Blood Sugar Sex Magik (1991). Although it was not featured on the record—and compiled as a b-side to "Give It Away" and "Under the Bridge"—"Soul to Squeeze" was later released as a single in 1993 to coincide with its inclusion on the Coneheads film soundtrack.

Ha nem beszélnél angolul:

A Love rollercoaster a Beavis and Butt-head Do America (Beavis and Butt-head lenyomja Amerikát) filmzenei lemezén található, a Soul to Squeeze pedig a Coneheads (Csúcsfejek) film filmzenei lemezére került a tervezett Blood Sugar Sex Magik helyett.

___

Ez amúgy sok előadónál előfordul, amikor egy-egy számuk nem sajátként a saját lemezen, hanem társelőadóként másén, vagy válogatáslemezen is single számként jelenik meg (például egy felkérés miatt direkt oda készül a szám).

2011. nov. 19. 11:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Sikamikanico (Wayne világa filmzene)

http://www.youtube.com/watch?v=hWnHx2TjD8A

2011. nov. 19. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Soul to squeeze rajta van a Greatest Hitsen. Egyébként: Bunker hill, Time, Hawanna affair, Gong li, Rivers of avalon, Out of range, I've been down, Teenager in love, Qiutoxicellixer, Bicicle song(most hirtelen ennyi jutott eszembe)
2012. márc. 26. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!