Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ciki, ha ezt hallgatom?

Ciki, ha ezt hallgatom?

Figyelt kérdés

Szőke, "cicababa" stílusú lányka vagyok, 21éves, de még sem a discos zenéket csípem, hanem pl. Marilyn Manson-Tainted Love... és satöbbi, szóval inkább rockot. És ha valakinek mondom, vagy kiröhög, vagy megvet. De miért?? Ha a rockot szeretem, már feketében kell lennem? Vagy mások miért nem értenek meg?:S

Miért ilyenek a fiúk? Bárm gondolom van kivétel, de azok hol bújkálnak?:D

2011. nov. 16. 23:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szard le. épp ma gondolkoztam azon egy másik kérdés kapcsán, hogy mi a francért várják el, hogy ha tetszik egy zenei stílus, akkor ahhoz is öltözzek? egyáltalán mi köze ennek egymáshoz? zenében nekem bejön a hiphop, öltözködésben meg a goth, de annyira bírom, amikor erre azt mondják, hogy „másnak mutatod magad, mint ami vagy”, mintha attól lennék önmagam, hogy olyan zenét hallgatok, ami nem tetszik meg úgy öltözöm, ahogy nem tetszik...
2011. nov. 17. 01:14
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én meg össze vissza hallgatok mindent.

Az imént nightwish pörgött, most basshunter, aztán scooter majd jön egy kis rammstein groove coverage-el öblítve, majd nyugtatás képp roxette aztán survivor csak a feeling kedvéért :D Ezt így estére :D

Na erre próbáljon valaki öltözködni... :D:D:D

Aki kiröhög az húzzon a pics*ba. :) Ku*vára nem kell a zenéhez öltözködnöd. Ez kb általános iskolában lehet még divat :D:D

2011. nov. 17. 02:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja, és amúgy 21F :P
2011. nov. 17. 02:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy a kérdező cicababa Death Metált hallgat. :D
2011. nov. 19. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!