Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak Hevesi Tamás énekelte?...

Csak Hevesi Tamás énekelte? Vagy valaki más is feldolgozta, és ha igen ki volt az?

Figyelt kérdés

"Mindent megteszek, hogy én legyek az első,

hisz a fődíj egy csíkos napernyő.

Majd a fejem fölött azt forgatom,

miközben ezt a dalt dúdolgatom"

Köszönöm a válaszokat!:)

2009. máj. 10. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem csak Hevesi énekelte.

De amúgy is egy mocskos tolvaj, szal nem lepődnék meg ha valaki más számát nyúlta volna le. Apámnak is rengeteg pénzzel lóg már vagy 20 éve a neki írt dalszövegekért...

2009. máj. 10. 12:29
 2/5 anonim válasza:
Eredetileg a Névtelen Nulla (szerintem egyetlen) száma volt a '80-as években, amit viszont ugyanúgy Hevesi Tamás vitt a bátyjával, Imrével. Nem tudom, azóta újra feldolgozta-e, de eredetileg is a saját száma volt.
2009. máj. 11. 03:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első válaszadónak üzenem, hogy a jó édes...akárkiének mondja azt, hogy mocskos tolvaj!

Hevesi Tamás nem tolvaj. Jobban jársz, ha befogod.

Ő nem olyan, aki mással írat dalszöveget, úgyhogy kuss!!!!

2011. aug. 25. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
46%

Kedves utolsó, első vagyok:

Tudom, hogy apám írta neki a korai szövegeit. Állandóan nálunk volt. De a szövegeiért a sok ígérgetés ellenére a mai napig nem fizetett egy fillért se. Amikor "befutott" hirtelen elfelejtette, hogy kiknek tartozik azért mert híres lett és ki zabáltatta, amikor nem volt mit ennie.

2011. aug. 26. 07:20
 5/5 anonim ***** válasza:
2023. nov. 2. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!