Rammsteinból ki a kedvenced?
http://www.youtube.com/watch?v=oUaGdlr-aUg
iit meglátszik azt hogy ki a bandavezér és ilyenkor szerintem a többiek is egy picit nem is tudom,mintha rossz szemmel néznének az egoista baromra! :)
Igazából én nem is tudnék nagyon választani közülük.
A kedvencem Olli: mert olyan vicces mozgása van a színpadon. No meg szimpatikus a csendessége (habár lehet, hogy ez csak álca...)
A kedvencem Richard: egy igazi ellenszenves figura, ahogy beszél és gesztikulál. Nekem nagyon egoistának tűnik, ugyanakkor tiszelem őt. Tehetséges mind zene és dalszöveg írásban. És habár az utóbbi években kicsit lerobbant még mindig jól néz ki (mellékesen)
A kedvencem Flake: Azok a táncok ...(Weißes Fleisch, Asche zu Asche szinti szóló). Valahogy nekem ő a legszimpatikusabb az interjúk alapján Szóval ő a legvisszafogottabb és a mégis legszínesebb.
A kedvencem Paul: Nem is kérdés, hogy őt miért kedvelem: a már az előttem is említett gitározás: háton, térden, ugrálva. Hihetetlen, hogy mit levág a stínpadon :D Csodálom, hogy nem fullad ki, már az első 10 percben.
A kedvencem Till: Elég csak említeni a dalszövegeit/verseit. Egy kicsit elvont figura, de tetszik. A színpadon pedig egy állat!:D
A kedvencem Schneider: A Mester. Nem tudok más mondani:) Csoda, hogy miket művel a dobokkal. Viszont élvezet azt is látni, amikor bénázik a dobverőkkel :D
Szóval nálam egy szinten vannak mind a hatan. Mindegyik másért a kedvencem :D
a Rammstein úgy egészben jó. akár ki hiányozna az már nem lenne igazi Rammstein.
ennek ellenére a kedvencem Till: a dalszövegei meg a versei elég brutálisak de érzelmek vannak mögöttük és ez tök jó :)ezenkivul igazi showman és nagyon helyes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!