Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megmondaná nekem valaki, hogy...

Megmondaná nekem valaki, hogy ebben a dalban milyen hangszerek vannak?

Figyelt kérdés

mármint pontosan...

habár azt sem bánom, ha nagyjából.

Segítsetek!!!

Normális válaszokat kérnék, köszönöm!

2011. nov. 12. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
És melyik ez a dal?
2011. nov. 12. 15:32
 2/6 A kérdező kommentje:
2011. nov. 12. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:

- akusztikus gitár

- ütőshangszerek (conga, shaker, tamburin, és egyebek, amiknek a nevét én sem tudom)

- vonósok (hegedű, második hegedű, cselló)

- shakuhachi (japán fúvóshangszer, fuvolaszerű)

Szerintem ezt egy ember csinálta samplerrel és egyéb kütyükkel. Az akusztikus gitár, ami élő.

2011. nov. 13. 18:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Wow, köszönöm szépen! Félisten vagy :)

Nem akarok szőke lenni, de az a dob az elején, aminek olyan "kopogó" hangja van, az mi... 0:05-től hallható, meg 1:25 nél, 2:22-nél.

Nagyon szépen köszönöm a válaszod, nagyon sokat segítettél!

2011. nov. 13. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom a nevét. Én is használom ezeket az ütősöket, de annyiféle van, hogy általában hangzás alapján választom ki őket.
2011. nov. 14. 19:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Én már napok óta gondolkozom, hogy mi lehet az, de nem tudok rájönni, hogy pontosan mi az. :(

Nagyon köszönöm a válaszod, sokat segítettél, ha eszedbe jut valami pötyögd be nekem, kérlek :D Még egyszer köszönöm!

2011. nov. 14. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!