Danceinthedark kérdése:
Kinek hogy tetszett a tegnapi Rammstein koncert?
Figyelt kérdés
Szerintem egész jó volt, bár úgy vettem észre, hogy látványban kicsit gyengébb lett, mint a tavalyi. Viszont az intro nagyon nagy volt :)2011. nov. 11. 09:16
21/29 anonim válasza:
Paul a legnagyobb forma
ott pörög miközben játszik egy lángoló gitáron és utána nem fáradt ahhoz hogy találkozzon a rajongókkal :D
22/29 anonim válasza:
Hm, tényleg nagy arc.:D És amúgy, köszi az infókat. (:
23/29 anonim válasza:
Vagy csak valakinek muszáj volt, mert milyen már, ha senki nem jön ki? Aztán ő húzta a rövidebbet
:D
24/29 anonim válasza:
hagyjuk már ha az lett volna hogy valakinek ki kell mennie akkor valszeg Till egyszerűen kilökte volna az ajtón Flake-t XD
25/29 anonim válasza:
Ezen most jót röhögtemXDD sezgénykém:D
26/29 anonim válasza:
A klip meg a színpadi játék egy dolog, a való életben nem törli ám bele a lábát...
27/29 anonim válasza:
a poén az hogy Flake az az ember akivel a való életben nem kekeckednék. Az a fickó majdnem 2 méter magas (Ollie után a második legmagasabb az együttesben)
28/29 anonim válasza:
magassági sorrendben:
Paul < Richard < Till < Doom < Flake < Ollie
29/29 anonim válasza:
15:43-as, ezzel sok újat mondtál:O...
Amúgy én egyedül Tilltől paráznék/ok...mikor odajött hozzánk énekelni, én annyira megijedtem tőle, hogy hátrébb léptem egy kicsit..:D rendesen sokkolt, hogy mekkora ember már:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!