Meddig megy el a könnyűzene?
a hónapban verseny lesz és könnyűzenével is lehet indulni de azt tudom hogy a könnyűzenében bennevan a jazz és a bluez midnen fajtája de nehezebb műfajok is vannak benne?
én mondjuk a kicsit keményebb zenéket szeretem mint a punk vagy a metal vagy a rock de nem tudom hogy nagy gáz lenne-e abból hogyha én beraknék egy szoftosabb számot ezek közül a kicsit torzítottabb műfajokból :P
és tudnátok neke ajánlani valami jó kis könnyűzenei számot ami nem annyira nehéz?:O
ez egy amatőr hangszeres verseny és én gitrral indulok :D
előlre is köszi :D
Könnyű zene minden, ami nem komoly.
Nyilván a blackmetál is annak számít, kérdés, hogy az ilyesmit mennyire értékelnék.
Nagyon sokan szörnyen konzervatívak és beszűkültek ha rockzenéről van szó.
akkor ha mondjuk egy pearl jam számot tanulok meg akkor nagobb esélyem van nyerni mint mondjuk egy metallica vagy iron maden számmal ?? >;<
de azon gondolkozom hogy gondolom ezért van különszedve a versenyen a könnyű iletve a komlyzene
de akkor most a nagy kérdés hogy mivel most kinyíl előttem egy nagyobb ajtó az előadható számokkal kapcsolatban ezért már csak azért sem tudom melyik szám lenne a jó >.<
mert szívesen elnyomnék egy sum 41 számot ami jól hangzik de sokan nem úgy értékelik mint én :O
szeretnék valami olyat ami nem olyan improvizálls műfaj de mégis elkápráztato a zsűrit :P
Ha Netta Skog (ex-Turisas) játszhatott Nightwish feldolgozást tévés versenyen, akkor legyél te is bátor!
fuhh a link odavágott :D:D
amúgy elektromos gitárral lépek fel mert más sajnos nincs és úgy gondolom van háttérzene is hozzá mert előre le kell adni a zeneszámot
msot green dayben gondolkozom emrt az igencsak populáris szerintetek ?:O
de más ötletekre nyitott vagyok :)
Valami ilyesmit kellene keresni:
http://www.youtube.com/watch?v=6NXnxTNIWkc
Szinte akusztikus, de a szólógitár szinte végig viszi a saját szólamát, és elég jól kirí. Nem is gyors, nem is nehéz, és maga a szám szerintem annak is tetszhet, aki most hallja először, és nem olyan nyálas. (Én Megadeth/Ensiferum/Therion/stb. vonalon vagyok, de gyerekkoromból bírom ezt a számot.)
De igazán választani csak te tudsz. :)
ez a szám nagyon ismerős és tetszik :D:D
hát sajnos a háttérzenét még meg kell érdeklődnöm aminek nayon nem örülök mert a tanárom talán csak jövő héten jön be ha nem találom meg az oldalt :/
de igyekszem :D
OFF:
A valóságban nem létezik komolyzene, anno volt egy csomó könnyűzene, pl. Mozart művei, amelyeket később komolyzenének értékeltek. Ez totál szubjektív kategorizálás, a lényeg hogy valakik megmondják, hogy mi hová tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!