Mit gondolsz az idei EMA díjátadóról?
Figyelt kérdés
Mennyire értesz egyet a nyertesekkel? Melyik fellépő tetszett a legjobban?2011. nov. 7. 12:29
1/8 anonim válasza:
Hát fel vagyok háborodva, hogy Justin nyerte a legjobb férfi előadót, szerintem Bruno Mars, David Guetta és társaik mellett... nem kellett volna, hogy esélye legyen :D
A Linkin Parknak és a 30 seconds to Mars-nak szurkoltam végig :)
Szerintem egész jó kis műsort hoztak össze, bár túl későn volt, ma egész nap ásítoztam emrt utána se tudtam aludni :DD
De azért a csupasz pasinál pöppet meglepődtem... xD
2/8 A kérdező kommentje:
A meztelen f*szi egy cseppet nekem megjátszott volt.
2011. nov. 7. 14:30
3/8 anonim válasza:
Teljesen az volt, ha nem az lett volna, már rég jöttek volna a biztonságiak és lerángatják a színpadról. :)
Elvégre, ha felmegy így, ki tudja mikor kapja el a kezét...
4/8 anonim válasza:
Az EMA egy nevetséges, kereskedelmi műbalhé más hosszú évek óta.
5/8 A kérdező kommentje:
De én nem ezt kérdeztem:)
2011. nov. 8. 13:16
6/8 anonim válasza:
A show jó volt, örültem a Linkin Parknak és 30STM-nek, de szégyen, hogy mindkét díjukat színpadon kívül vették át... És az est fénypontja számomra a Queen volt Adam Lamberttel. Amit az a hapsi énekelt, az valami qrvajó volt :D
7/8 A kérdező kommentje:
Egyetértek a Queen és Adam kétségtelenül elvitte a showt:)
2011. nov. 15. 10:32
8/8 anonim válasza:
Csatlakozom, Adam és a Queen volt a legjobb, miattuk már megérte nézni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!