Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a kedvenc rockbandátok?

Mi a kedvenc rockbandátok?

Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 21:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
2011. nov. 5. 19:49
 12/27 anonim ***** válasza:
Blackberry Smoke, Black Stone Cherry, Theory of a deadman, Hellyeah, Airbourne
2011. nov. 5. 21:53
 13/27 anonim ***** válasza:

Minden metál rock, de nem minden rock metál.

A kedvenceim:

magyar: Ossian, Leander, Anxius, Tunyogi Rock Band, Lord, October, Replika, Kalapács, Effrontery, Dalriada

külföldi: Y. J. Malmsteen, Rhapsody (of Fire), Iron Maiden, Metallica, Ensiferum, Eluveitie, Arkona, Korpiklaani, In Flames, Pink Floyd, Uriah Heep, Helloween, Rainbow

Ettől jobban nem tudom leszűkíteni a kört, rengeteg zeném van, több száz előadótól, kb. 5%-a az, amiről már nem nagyon tudom mi, mert annyira ritkán hallgatom

2011. nov. 7. 00:14
 14/27 anonim ***** válasza:

14:23

Subscribe-ot énis nagyon csípem :D csak azért nem írtam mert abbamár hörögnek is bár lehet elférne köztük azis :)

(13:23 voltam)

2011. nov. 7. 08:39
 15/27 anonim ***** válasza:
AC/DC egyszerűen szinte minden számuk jó szerintem, legtöbb együtttesnek/előadónak 1-2 száma jó de a többi egyáltalán nem de náluk nem így van..
2011. nov. 7. 14:50
 16/27 A kérdező kommentje:

A válaszíró 87%-ban hasznos válaszokat ad.

Ez így van:). Amúgy én nem annyira csipázom a Subscribeot. Nekem túl kemény. De az Ossia, Rainbow, Leander, AC/DC-t én is szeretem. Az Iron Maiden olyan 10. hely körül van nekem.

2011. nov. 7. 14:57
 17/27 anonim ***** válasza:

(Nem csak rockot mondok, lesz olyan is ami csak vékony szálon kötődik hozzá)

Magyar:a kedvenc az a Tankcsapda

Szeretem még: Alvin és a mókusok, Aljas kúszóbab, Akela, Junkies

Külföldiből a kedvnc a 30 seconds to Mars

de ezen kívül a The Expolited, Guns n Roses, ACDC, Green Day, Bon Jovi,Helloween, Metallica, Papa Roach, My Chemical Romance

13/L

2011. nov. 7. 20:24
 18/27 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint a Leander keményebb mint a Subscribe, mondjuk mindkettőt szeretem :D Leanderék egyébként egyre híresebbek, ha igazán befutnak akkor ebben a műfajban a jelenlegi új együttesek közül kétség kívül ők lesznek számomra és még sok más ember számára az etalon :)

A VIVA KAPJA BE A FASZOM :D:D

2011. nov. 9. 17:35
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó kommentelő utolsó mondata egy rohadtnagy lájk.:DD
2011. nov. 9. 17:58
 20/27 anonim ***** válasza:
Guns N roses,Queen,Beatles :)
2012. febr. 18. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!