Tudnátok nekem fix húrlábas superstrat formájú
gitárokat mondani? L/18
1/16 A kérdező kommentje:
Még az feltétel lenne, hogy egy soros hangolókulcsos legyen, és ne legyen döntött feje mint a jackson-okon.
2/16 anonim válasza:
Ha kicsit többet szánnál rá (5-6 ezer) akkor cort-kx5. Ez szerintem árkategóriagyőztes.
2011. nov. 3. 18:44
3/16 A kérdező kommentje:
Két soros hangolókulcsa van. :)
4/16 anonim válasza:
Tényleg... Akkor Cort X-5. Nekem is olyan van és tök jó az árához képest. Öszintén szólva Ibanezt meg a többi szutykot nem igazán javasolnám. A cort is távolkeketi (indonéz) de az olcsóbb ibanezek (meg a többi nagy márka olcsó gitárjai is!) kínaiak. Ha használtan szeretnéd akkor nézz körül gitarshop.hu-n, ott találhatsz olcsón jó gitárokat is
2011. nov. 3. 19:30
5/16 anonim válasza:
Előző vok (meg az előtti is)
[link] Ez tetszetős darab.
2011. nov. 3. 19:33
6/16 A kérdező kommentje:
Szép ez a Ibanez RG 321 csak kicsit drága az én pénztárcámnak.
A Cort X5-öst én is nézegettem, nagyon bejön találtam is egy oldalt ahonnan meg tudnám rendelni. Írtad, hogy neked van egy ilyen hangszered. Mesélnél róla kérlek, hogy milyen /tudom hogy az oldal nem hangszerbemutatóra lett kitalálva de senkit nem ismerek akinek megvan ez a széria/ ? Hangszedők, nyaka milyen vastag, súlyra kb mennyi, ülve fejsúlyos-e vagy állva,? Neked melyik van a fekete vagy az ezüstös?
7/16 anonim válasza:
Az enyém ezüst (sajna ilyennel már nem sűrűn fogsz találkozni), a hangszedők egész jók még a nagy torzításokhoz is, a tiszta hanghoz pedig felezhetőek is; a nyak nagyon kényelmes: méretre kb.: a lekisebb vastagság 19mm a lgnagyobb 21mm, ideális választás a gyors játékhoz. A húrmagasságot pedig húronként is lehet állítani, ha már tudod milyen vastag húrokat használsz érdemes beállítani, hogy a húrok ne zörögjenek az érintőkön. Ennél jobb első gitárom nem igazán lehetett volna.
2011. nov. 3. 20:43
8/16 anonim válasza:
Jah és egyáltalán nem fejnehéz, a súlya kb. 3 kiló én általában ülve játszok, de állva sem kényelmetlen, ha van egy kellően széles pántod hozzá.
2011. nov. 3. 20:49
9/16 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm!
Nem fontolgatod véletlen, hogy eladod? :D
Ha nem annyira használod már vagy kellene a pénz valami másra, új gitárra engem érdekelne a dolog.
Körbementem a neten, írogattam pár embernek akik hirdették különböző oldalakon de azt a visszajelzést kaptam, hogy már eladták.
Gondold meg a dolgot lehet megvenném, megbeszélnék egy kettőnknek megfelelő árat. /persze nem itt/
Bocs, hogy itt letámadlak ezzel csak megragadok minden lehetőséget. :)
10/16 anonim válasza:
pff... Sajna ne mostanában szeretném eladni de ha a továbbiakban változna a dolog és téged még érdekel akkor írok privát üzenetet
2011. nov. 3. 21:09
Kapcsolódó kérdések: